Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ποια «Ελευθερία»; Ισραήλ: «Θα χρειαστεί και 5η και 6η και 7η δόση» - ΗΠΑ: «Εκτός της 3ης δόσης να φοράτε και μάσκες»

 


Τα εμβόλια θα έδιναν την Ελευθερία πίσω έλεγαν οι κυβερνήσεις και όσοι επέλεξαν να το κάνουν είχαν αυτό στο μυαλό. Όμως τα εμβόλια φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν! Μάλιστα οι αποκαλύψεις από το εξωτερικό δείχνουν το μέλλον και των εν Ελλάδι κυβερνώντων.

Πριν λίγε ημέρες ο υποδιευθυντής του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Ισραήλ που είναι και μέλος της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για την έγκριση του εμβολίου:

“Όσοι πιστεύουν ότι δεν θα έχουμε ανάγκη να πάρουμε περισσότερες ενισχυτικές δόσεις κάνουν λάθος. Θα πρέπει να πάρουμε την 4η, την 5η, την 6η και την 7η”.

Αν δε λάβουμε γνώση το τι γίνεται στις ΗΠΑ τότε πολλοί θα νιώσουν ότι κάτι δεν πηγαίνει όπως τους τα έλεγαν καθώς μετά τα εμβόλια επιμένουν και για... μάσκες!

Ο Γενικός Αρχίατρος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάινταν, Dr Vivek Murthy δήλωσε προσφάτως ότι ακόμη και όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις του εμβολίου, θα πρέπει να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, ακόμα και όταν βρίσκονται γύρω από τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα.

Εμφανιζόμενος στο CBS News, ο Murthy είπε: «Εάν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα εργαλεία που έχουμε, μπορείτε πραγματικά να συναντηθείτε με πολύ, πολύ λιγότερο κίνδυνο».

Ο Murthy πρόσθεσε ότι αυτά τα «εργαλεία» είναι οι μάσκες για όλους σε δημόσιους εσωτερικούς χώρους, ακόμα και στις γιορτές που έρχονται!

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις