Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε


 Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε ξαφνικά από την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε με την κίνησή της αυτή να προκαλεί ερωτήματα.

Η ηθοποιός ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» στο θέατρο Βεάκη ωστόσο αποχώρησε απρόσμενα και αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Μάντζιου.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τους υπόλοιπους συντελεστές της παραγωγής, οι οποίοι ρωτήθηκαν για τους λόγους που η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο εξής στο θέατρο Βεάκη.


«Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση» σχολίασε λιτά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα» σημείωσε.

Επίσης, η Ευαγγελία Μουμούρη υποστήριξε πως ο λόγος της αποχώρησης της Θεοφανίας Παπαθωμά είναι ότι ήταν ασθενής. “Έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση» είπε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μία ίωση που επηρέαζε την φωνή της και ο γιατρός της της συνέστησε να αναρρώσει για δύο εβδομάδες. Έτσι έγινε η αντικατάστασή της ωστόσο μιας και η ίδια ένιωθε πολύ κουρασμένη με το να συμμετέχει ταυτόχρονα και στην καθημερινή σειρά Άγριες Μέλισσες και στην θεατρική παράσταση, συζήτησε με την παραγωγή ώστε η αντικατάστασή της να είναι μόνιμη.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις