Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Διώξεις διαφωνούντων: Ο Θ.Πλεύρης στέλνει στον εισαγγελέα τον Μ.Γιαννάκο γιατί αποκάλυψε τα ψέματα τους για τις ΜΕΘ!

 


Συνεχίζονται οι διώξεις των διαφωνούντων επιστημόνων, καθώς μετά τους γιατρούς που ερευνήθηκαν λόγω του σκεπτικισμού τους για τα εμβόλια Covid-19 και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, θα κληθεί από την Δικαιοσύνη. 

«Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποδείξει αυτά που λέει» τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στον Μιχάλη Γιαννάκο και στις καταγγελίες για τις VIP ΜΕΘ.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «ψευδή» και «συκοφαντικά» τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο κ. Πλεύρης δήλωσε «εξοργισμένος», σημειώνοντας μάλιστα ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσει σχετική αναφορά στις εισαγγελικές Αρχές.

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην Εισαγγελία, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε» επεσήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία για κλίνες ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που παραμένουν κλειστές για VIP ασθενείς.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι από τις 647 κλίνες ΜΕΘ που διατίθενται για περιστατικά κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, οι 47 παραμένουν κενές, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 114 ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, αλλά και της Ματίνας Παγώνη, η οποία το πρωί της Πέμπτης τσακώθηκε on air με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις