Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Χ.Ζαραλίκος κατά κυβερνητικού εκπροσώπου: «Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;»


 Ξέσπασε κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος. 

Ο Χ.Ζαραλίκος εξοργίστηκε από την δήθεν δήλωση καταδίκης του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την πρωτοφανή απόπειρα λογοκρισίας με έφοδο στη σκηνή της Σάσας Σταμάτη με τη συνοδεία μπράβων.

Ο Γιάννης Οικονόμου στη δήλωσή του κάνει λόγο για «αυτοδικία» λες και ο γνωστός stand up comedian, έκανε κάποια παράνομη πράξη και η τηλεπαρουσιάστρια με τους μπράβους βγήκαν από τα ρούχα τους και αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.


Στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Twitter αφού γίνεται αναφορά στην ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης και πρωτίστως της σάτιρας όσο αιχμηρή κι αν είναι, αναφέρεται το εξής απαράδεκτο που επί της ουσίας δίνει συγχωροχάρτι στη Σάσα Σταμάτη και τους μπράβους. Να σημειώσουμε ότι ο γνωστός κωμικός έχει αναφερθεί πολλές φορές στην σχέση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο φέρεται να σατίριζε πριν «μπουκάρει» στην σκηνή η Σ.Σταμάτη με τους μπράβους. 

«Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης  παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας», καταλήγει στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος απάντησε μέσω Twitter στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: 

«Αυτοδικίας; Ποιος παρενέβη ποιον νόμο, ποιον αδίκησε και ποιος πήρε τον νόμο στα χέρια του; Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;», έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Να σημειώσουμε ότι στα social media τις τελευταίες ώρες κυκλοφορά η παρακάτω φωτογραφία: 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις