Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: «Αθάνατοι» φώναξαν εργαζόμενοι της e-food- «Ούτε σε πόλεμο τόσους νεκρούς» (VIDEO)

 


“Αθάνατοι” φώναξαν οι εργαζόμενοι της e-food που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο συναδέλφου τους, που έχασε τη ζωή του προχθές σε δυστύχημα.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της e-food, Ηλίας Νεοχωρίτης, “ούτε σε πόλεμο θα είχαμε τόσους νεκρούς. Προχθές είχαμε ένα δυστύχημα και ένας συνάδελφος δεν γύρισε σπίτι του” ανέφερε, ενώ οι διαδηλωτές στη συνέχεια κράτησαν ενός λεπτού σιγή για όλους τους διανομείς και εργαζόμενους που έχουν χάσει τη ζωή τους.


Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της e-food άφησαν στο πεζοδρόμιο, έξω από το ΥΜΑΘ, τα κράνη τους ενώ οι διαδηλωτές έγραψαν με σπρέι:” Τα κέρδη σας, οι νεκροί μας“.

«Βρισκόμαστε εδώ να στηρίξουμε τον αγώνα, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε δωρεάν μέτρα υγείας και προστασίας για όλους τους εργαζόμενους. Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είμαστε άνθρωποι οι οποίοι προσφέρουμε με την εργασία μας, με τον κόπο μας και απαιτούμε τα κεκτημένα. Κεκτημένα γενεών» , τόνισε ο κ. Νεοχωρίτης.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις