Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Εμβολιασμός: Εγκρίθηκε η τέταρτη δόση – Δόσεις «εμβολίων» «μέχρι να σβήσει ο ήλιος»: Η κυβέρνηση έδωσε εντολή για τέταρτη δόση εντός 12μήνου!

 


Η κυβερνητική Εθνική Επιτροπή Εμβολισμών, κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίασης, έδωσε εντολή για χορήγηση της 4ης δόσης των σκευασμάτων που η ίδια χαρακτηρίζει «εμβόλια» (τι είδους εμβόλια είναι αυτά που χορηγούνται 4 φορές μέσα σε ένα έτος; Ποιο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής και της φαρμακολογίας γίνεται ανά 3 μήνες;) στους πολίτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποφασίστηκε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία των ανοσοκατεσταλμένων πολιτών θα μπορεί να κάνει την 4η δόση 3-6 μήνες μετά την τρίτη δόση.

Το πρωί της Τρίτης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είχε προαναγγείλει τις αποφάσεις της επιτροπής.

«Το πιθανότερο η Επιτροπή Εμβολιασμών θα δώσει το πράσινο φως σε πολύ συγκεκριμένες ομάδες και είναι η μόνη συζήτηση που υπάρχει», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα 4η δόση στον γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί ειδικά σε χώρες της ΕΕ και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν η Όμικρον θα απαιτήσει μία καινούρια τροποποιημένη δόση εμβολίου. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα πάμε σε 4η δόση στον γενικό πληθυσμό».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις