Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Οι εμβολιασμένοι εκπέμπουν mac ..Ερευνα του Dr Luis Benito απέδειξε οτι δημιουργείτε με την έκχυση του γενετικού σκευάσματος.(Video)


 O Dr Luis Benito έκανε μια ερευνα σε εμβολιασμένους απο τους οποίους αφαίρεσε κινητά η τα ειχαν κλειστα..Θα καταλάβετε γιατι θελουν να μας εμβολιάσουν ολους..Υπάρχουν Διεθνείς οργανισμοί που διερευνούν αυτο το θέμα και μου ζήτησαν αναφορά.

Απο Ιατρικής απόψεως δεν υπάρχει κανένας λόγος για περιοριστικά μέτρα για μια ασθένεια με θνησιμότητα 0,002%..Γιατι τόση πίεση για ενα “εμβόλιο” ???Τι θα μου δώσει που δεν το εχω ηδη??

Ο Iσπανός Γιατρός έκανε ενα πείραμα εντοπίζοντας εμβολιασμένους με mac addresses..Eνεργοποίησε το κινητό του και ειδε “διαθέσιμες συσκευές” για σύνδεση..Κοντα μου ομως δεν υπήρχαν διαθέσιμες ηλεκτρονικές συσκευές για σύνδεση!! Ομως ηταν οι ασθενεις μου που πλησίαζαν το Γραφείο μου οι οποίοι μου επιβεβαίωναν οτι ειχαν εμβολιαστει.Σε 137 ατομα που με επισκέφτηκαν ζήτησα να απενεργοποιήσουν οποια συσκευή ειχαν μαζι τους και τα mac addresses δεν έσβησαν απο την οθόνη μου ..Αυτα τα σημείωσα στο Ιατρικο Ιστορικό των ασθενων μου.

Συνεπώς ερμήνευσα αναφέρει ο Γιατρός  οτι ο καθε εμβολιασμένος ασθενής μου εφερε  μέσα στο σωμα του  Κωδικα mac!! Mε το που έφευγαν απο το γραφείο μου ο κωδικός εξαφανιζόταν..Οσοι ηταν ανεμβολίαστοι δεν εμφάνιζαν κωδικό mac.

Eτσι διαπίστωσα οτι ο 12ψηφιος κωδικός που εμφανιζόταν στο κινητο μου ερχόταν απο εμβολιασμένους ασθενεις μου.

O κώδικας μπορεί να δημιουργηθεί οπως μου είπαν τεχνικοί ρομποτικής κ.α απο την αλληλοεπίδραση του εκχυόμενου και του γεννητικού υλικού του ασθενούς και να είναι διαφορετικός σε καθε άνθρωπο ακόμη και αν εμβολιαστεί απο το ιδιο φιαλίδιο. Η διεύθυνση mac δημιουργείτε με τον εμβολιασμό.




Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις