Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Φουρθιώτης «αδειάζει» Γεραπετρίτη


 Σε δύσκολη θέση ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος επιχείρησε να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται πως έβαλε... αυτογκόλ.

Ένα νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή και εκδότη, Μένιο Φουρθιώτη φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη να μην αισθάνεται και πολύ άνετα.

Μετά την απογευματινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας εξηγήσεις από τον υπουργό και τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον Κ. Μητσοτάκη, ο Γ. Γεραπετρίτης επιχείρησε με μια αμήχανη απάντηση να αποκρούσει τις αιτιάσεις της Κουμουνδούρου και να περάσει στην αντεπίθεση.

Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας, αφού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανθρωποφαγία, υποστήριξε ότι η μοναδική επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν όταν εκείνος υποστήριζε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Ωστόσο, ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής, μέσω Instagram, αποκαλύπτει ένα γραπτό μήνυμα αδειάζοντας τον Γ. Γεραπετρίτη. Σε αυτό φέρεται ο υπουργός Επικρατείας να του μιλάει σε ζεστή γλώσσα και να τον ευχαριστεί για ρεπορτάζ που προέβαλε τον ίδιο στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

«Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες» ανέφερε με νόημα ο Μένιος Φουρθιώτης.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν από ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος απαντούσε σε ερώτηση που είχε κάνει μέσα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Γ. Γεραπετρίτη, ζητώντας να μάθει εάν ο υπουργός Επικρατείας είχε κάποια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί του και εάν τον γνώριζε.

Ο τηλεπαρουσιαστής παρουσίασε μια σειρά από τηλεφωνικές κλήσεις με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ υπάρχει και μια κλήση από ένα πρόσωπο που ονομάζεται Νίκος Ρωμανός, όμως δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

Για το θέμα ζήτησε εξηγήσεις η Κουμουνδούρου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι τα όσα αναφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελούν «δημόσιο εκβιασμό ενός υπουργού» και ζητά από τον πρωθυπουργό να δώσει τα πάντα στη δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση

«Εφ.Συν.» - Μάριος Βαλασόπουλος

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;

Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους ;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος.

Απαντώντας ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε σχετικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις