Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Fuellmich: Τα νέα ευρήματα είναι αρκετά για να διαλύσουν ολόκληρη τη βιομηχανία "εμβολιων" VVV [ΒΙΝΤΕΟ]


 ER Editor: Αυτή είναι μια από τις τελευταίες συζητήσεις βίντεο διάρκειας περίπου 19 λεπτών μεταξύ του Dr. Reiner Fuellmich , του Dr. Wolfgang Wodarg , της δικηγόρου Viviana Fischer και του βρετανού γιατρού Sam White σχετικά με τα ευρήματα ότι ένας μικρός αριθμός παρτίδων εμβολίων έχει συσχετιστεί με την πλειοψηφία θανάτων και τραυματισμών από τα εμβόλια. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες τι δημοσιεύσαμε σε αυτό στις αρχές Νοεμβρίου.

 Επικαλούνται τη συμμετοχή του Δρ Mike Yeadon σε αυτό, αν και δεν εμφανίζεται στο βίντεο. Εδώ είναι οι σημειώσεις μας:

****

Fuellmich: Ο Δρ. Mike Yeadon έδειξε πώς χρησιμοποιούσαν παρτίδες εντός παρτίδων για να δοκιμάσουν τι είδους δόσεις χρειάζονται για να σκοτώσουν ανθρώπους και να τους ακρωτηριάσουν. Από νομική άποψη, είναι αναπόφευκτη απόδειξη προσχεδιασμού. Από τη στιγμή που υπάρχουν στοιχεία προσχεδιασμού, δεν υπάρχει ασυλία για κανέναν.

Wodarg: Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει το ίδιο πράγμα σε όλα τα εμβόλια. Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι οι παρτίδες των φιαλιδίων εμβολίου περιέχουν διαφορετικά συστατικά.

Sam White: Έχουμε ειδικούς που μιλούν για τα δεδομένα VAERS και τις «παρτίδες», όχι για παρτίδες. Και έχουν περίπου 11 παρτίδες με 6 0r 7% των θανάτων, ουάου.

Wodarg (δείτε οθόνες δεδομένων): Οι γιατροί πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.

Fuellmich: Αυτό που σκέφτηκε ο Mike Yeadon είναι ότι υπάρχει 1 στις 200 πιθανότητες να συναντήσετε μια από αυτές τις επικίνδυνες παρτίδες ή παρτίδες. Είναι σαν τη ρώσικη ρουλέτα. Wodarg: αυτή δεν είναι ρώσικη ρουλέτα, είναι ΔΟΚΙΜΗ, είναι προγραμματισμένη. Οι παρτίδες αποστέλλονται κάπου, χρησιμοποιούνται και καταχωρούνται. Αυτό που βρήκαν επίσης είναι ότι όταν μια εταιρεία, ας πούμε η Pfizer BioNTech, ετοιμάζει κάτι, οι άλλες θα σιωπήσουν. Οι άλλοι δεν θα κάνουν τα πειράματα. Στη συνέχεια, όμως, θα ενταθούν και θα κάνουν κάτι, ίσως η επόμενη είναι η AstraZeneca ή ο Johnson και ο Johnson που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι σε αυτές τις τεράστιες δοκιμές. Οι ηλίθιοι γιατροί νομίζουν ότι κάνουν τις ίδιες ενέσεις. Αλλά δεν είναι αλήθεια. Καταχρώνται για αυτήν την πολύ μεγάλη δίκη όπου δεν υπάρχει επιτροπή δεοντολογίας!Είναι μια σκοτεινή δίκη όπου οι άνθρωποι είναι απλώς τα θύματα. Και ίσως τροποποιούν γενετικά ανθρώπινα όντα και έχουν πατέντες για αυτό το πράγμα. Υπάρχουν 120 νέα εμβόλια στα σκαριά. Όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους και τώρα είναι η στιγμή που μπορούν να το κάνουν γιατί εξακολουθούμε να φοβόμαστε ότι χρειαζόμαστε εμβόλιο. Είναι χειρότερο από τη Νυρεμβέργη αυτό που συμβαίνει τώρα. Είναι φρικτό – υπάρχουν χιλιάδες Μένγκελες τώρα. Κάποιοι από αυτούς δεν το ξέρουν αυτό, αλλά κάποιοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Και σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους. Fuellmich: Επίτηδες. Wodarg: ναι, σκόπιμα.

Wodarg: αυτό το γράφημα είναι απόδειξη ότι έχει σχεδιαστεί. Fuellmich: Είναι μια συντονισμένη προσπάθεια, αλλιώς δεν θα το έκαναν με συγχρονισμένο τρόπο, πρώτα από την BioNTech Pfizer, μετά τη Moderna και μετά τον Jensen. Το κάνουν με πολύ συντονισμένο τρόπο, ώστε να μην παρεμβαίνουν μεταξύ τους. Κάθε ένας από αυτούς κάνει τα δικά του πειράματα μέσα σε ένα πείραμα. Όλη η φαρμακοβιομηχανία το γνωρίζει. Όλοι θέλουν να είναι μέρος του, συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Paul Ehrlich, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να συμμετάσχουν όλοι οι άλλοι και να το κάνουν ακόμα χειρότερο , επειδή είναι εύκολο να εκβιάσεις αυτούς που ήδη διαπράττουν τα εγκλήματα, έτσι ώστε άλλοι να παραδέχτηκε αυτή τη μαζική κατά συρροή δολοφονία.

Fuellmich: Αυτό διευκολύνει κάθε δικηγόρο σε αυτόν τον κόσμο να δείξει πρόθεση. Είναι αναπόφευκτο – από αυτά τα γραφήματα, μπορείτε να δείξετε πρόθεση. Χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις, συντονισμένες μεταξύ τους, έτσι ώστε να μην παρεμβαίνουν μεταξύ τους για να προσπαθήσουν να βρουν τι σκοτώνει τους καλύτερους ή τι ακρωτηριάζει τους καλύτερους.

Αυτά τα ευρήματα ειδικότερα έχουν τεράστιες νομικές επιπτώσεις – τεράστιες, γιατί μόλις καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι το κάνουν σκόπιμα, σκόπιμα ή όπως το θέτει κακόβουλα ο Martin Schwab, μόλις καταλήξετε σε αυτό το συμπέρασμα, οι πύλες είναι ανοιχτές στις Ηνωμένες Πολιτείες για τιμωρητικές αποζημιώσεις. Πιθανότατα μπορείτε να ανεβάσετε έως και 21 φορές την πραγματική ζημιά, η οποία προστίθεται πάνω από την πραγματική ζημιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, στην πραγματικότητα, μπορεί να είστε σε θέση να ανεβείτε έως και 1.000 φορές επειδή αυτοί οι άνθρωποι τραυματίστηκαν τόσο σοβαρά. Αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετό για να διαλύσει ολόκληρη τη βιομηχανία

μεταφραση (google) απο εδω

.

Πηγή


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις