Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Φίλες και Φίλοι μου, Κουράγιο, Υπομονή, Δύναμη, και μην πτοείστε από τους εγκληματίες της λευκής ρόμπας.

 


Νίκος Πρασσάς

Φίλες και Φίλοι μου, Κουράγιο, Υπομονή, Δύναμη, και μην πτοείστε από τους εγκληματίες της λευκής ρόμπας. Κανείς δεν σε γιατρεύει δίχως κέρδος –σπανίζουν

άλλωστε στις ημέρες μας οι Άνθρωποι που έδιναν και την ζωή τους για να σώσουν συνανθρώπους, αφού σήμερα ως αποδείχθηκε απολύονται μόνον και παραδειγματικά τιμωρούνται!

Σε μια δημοκρατία κάθε κυβερνητική πολιτική συζητείται ανοικτά κι ελεύθερα. Η συζήτηση όμως για την πολιτική του C o v i d λογοκρίνεται από επιτροπές όχι ευρείας αποδοχής, αφού μεταφέρουν τις πολιτικές απόψεις, κι όχι τις υγειονομικές, για να είναι καλυμένοι, για τυχόν παραλείψεις και λάθη που θα δικαστούν σίγουρα στο μέλλον, και στη συνέχεια δίνεται με απαράβατες διαταγές ανάρμοστων εφαρμογών που παραπέμπουν σε καταδικαστέα φασιστικά καθεστώτα του παρελθόντος –σύμφωνα βεβαίως και με τις οδηγίες πρακτικής που τους δίνονται μέσα από το βιβλίο οδηγιών της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», για να καταλάβει και ο πιό ανίδεος ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την (προμελετημένη) υπόθεση.

Περάσαμε λοιπόν από την δημοκρατία στην (παγκόσμια) απολυταρχία με σχεδόν ένα κλαψούρισμα για ένα μπόλι που ούτε καν είναι εγκεκριμένο, και το οποίο μπήκε στο τραπέζι τόσο βεβιασμένα και γρήγορα για έναν απλό πειραματικό λόγο, όπως πολλοί εγκεκριμένοι επιστήμονες ομολογούν. Και το οποίο αντί να σώζει δημιουργεί την νόσο με συνεχή αυξητική εξασθένηση του εμβολιασμένου οργανισμού μέχρι να καταλήξουν οι ολοένα και αυξανόμενοι ασθενείς από «άγνωστα αίτια», σύμφωνα με τα μηδαμινά περσινά δεδομένα περιστατικών που δεν υπήρχε καν το βόλι, μιας και είχαν εξαφανίσει την γρίππη για να αυξήσουν τα ποσοστά μέσω των «ασυμπτωματικών κρουσμάτων».

Κι αντί αυτή η υποτίθεται σοβαρή επιτροπή στην περίπτωση θανάτων και παρενεργειών από το εμβόλιο να αποφανθεί, όπως αποφαίνεται στην πρόληψη λόγω του ιού, σιωπά και δίχως αποδείξεις συνεχίζει ακάθεκτη στον «υποχρεωτικό» μέσω απειλών εμβολιασμό του πληθυσμού δια της ρωσικής ρουλέτας το μαρτύριο μέχρι να εξολοθρεύσει τους πάντες.

Όπως αποδεικνύεται στην πράξη όμως, μιας και η Ελλάς είναι η τρίτη χώρα παγκοσμίως με τα περισσότερα θανατηφόρα κρούσματα που αυξάνονται αντί να λιγοστεύουν εν καιρώ γενικού μπολιάσματος στους ήδη εμβολιασμένους, αυξάνονται και τα κρούσματα με τις παρενέργειες από το μπόλι ολοένα και περισσότερο παγκοσμίως, αφού στην Ελλάδα ούτε καν ασχολούνται οι «ειδικοί» με την συμπλήρωση των κίτρινων καρτών.

Αυτή εάν δεν αποκαλείται αντιεπιστημονική, παράλογη και ερασιτεχνική αντιμετώπιση, προς τί τότε ο λόγος της ύπαρξής της; Γιατί δεν βάζουν τους ιατρούς που μιλάνε κατά των μέτρων, κατά της άσκοπης και αποτυχημένης χρήσης του εμβολίου, να κάνουν την φυσιολογική ιατρική δουλειά τους, όπως πραγματικά θα έκανε ένας απλός ιατρός; Γιατί στοχοποιούν τους υγιείς ανθρώπους ως «ανεμβολίαστους». Γιατί κυνηγούν αυτούς κι όχι τους εμβολιασμένους που σκορπίζουν τον ιό στο περιβάλλον, όπως επιτημονικά αποδείχθηκε; Γιατί κατηγορούν τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον κρατούν όμηρο στην Αυστραλία με νομικά τερτίπια; Και πόσα άλλα θα πράξουν στο μέλλον τα υπολείμματα του φασισμού είναι ακόμη άγνωστο μέχρι ν’ αναλάβουν οι δυνάμεις του Φωτός για να τους βάλουν στην θέση που ανήκουν. Τόσο πολύ πειράζει η αντίδραση της αυθόρμητης λογικής των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων τους γόνους των αργυρώνητων θεατρίνων της αντίστασης του παρελθόντος, και σημερινούς πρωταγωνιστές της Παγκόσμιας Χούντας;

Αμφίβολο δε είναι και το γεγονός, εάν όλοι αυτοί οι υπέρ του εμβολιασμού ακαταδίωκτοι ειδικοί, φαρισαίοι και «φιλάνθρωποι» καντηναλάφτες του ανθρωπισμού που θησαυρίζουν πουλώντας θάνατο έχουν εμβολιαστεί με το πραγματικό δηλητήριο που ετοίμασαν από δεκαετίες στα σκοτεινά εργαστήρια τους.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις