Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Πεθαίνουν πολίτες για την εμμονή της κυβέρνησης: Και το «Γεννηματάς» κινδυνεύει να μείνει χωρίς προσωπικό!


 Η απόφαση της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή εργασίας 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς γιατί υποτίθεται θα μετέδιδαν τον κορωνοϊό στους ασθενείς έχει δραματικές συνέπειες για την υγεία των πολιτών, καθώς πλέον τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προσωπικό! 

Μετά τα όσα έγιναν στον Ευαγγελισμό, εκεί που πλέον περίπου 100 εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσούν με Covid-19 και στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» δεκάδες υγειονομικοί νοσούν με κορωνοϊό. 

Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, καθώς πλέον κινδυνεύει να μείνει χωρίς προσωπικό. 

Στο «Γεννηματάς» πέντε κλινικές έχουν μετατραπεί σε COVID και η διοίκηση έχει κάνει αίτημα να ανοίξει άλλη μία για να μπορέσει το ίδρυμα να ανταποκριθεί στην πίεση.

Καθημερινά προσέρχονται 600-700 άτομα στο νοσοκομείο για μοριακό τεστ. Παράλληλα, 95 άτομα βρίσκονται στη λίστα του ΕΚΑΒ, κάποιοι εξ αυτών από τις 20/11, στην αναμονή για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Οι υγειονομικοί, με αναρτήσεις τους στα social media, κάνουν λόγο για «εμπόλεμη ζώνη». Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η εμμονή της κυβέρνησης στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και η άρνηση της να φέρει πίσω μάχιμους υγειονομικούς οδηγεί πολίτες στο θάνατο γιατί δεν έχουν την φροντίδα που θα έπρεπε να λάβουν! 

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, Γιώργος Φερεντίνος, μιλώντας το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή προχώρησε σε μια ακόμη καταγγελία σοκ. 

«Υπάρχει καταγγελία ότι συνάδελφοι δέχονται πιέσεις να μην κατεβαίνουν να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στα τμήματα σε περίπτωση που το προσωπικό βγει θετικό καθώς το προσωπικό είναι οριακό».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις