Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Ο ανάδρομος Ερμής αλλάζει τις ισορροπίες – Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας


 Μια δεύτερη ευκαιρία για επανασύνδεση θα δοθεί με επίκεντρο την Κυριακή 9 Ιανουαρίου με την αρμονική όψη Ηλιου και Αφροδίτης.

12, 13, 14 και 15 Ιανουαρίου είναι οι πιο πιεστικές μέρες σε θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης και διαδρομών. 

Κριός  Ενας κοινός σκοπός σάς ενώνει με παλιούς φίλους

Η Κυριακή είναι η πιο δημιουργική μέρα για να λάμψετε στον επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρο.

Ο ανάδρομος Ερμής πιέζει μεταξύ 12 και 15 Ιανουαρίου από τον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών και των κοινών ομαδικών στόχων μέσα από τη συλλογική δουλειά. Πρέπει να ξεπεράσετε μια σοβαρή ρήξη για οικονομικούς ή εγωιστικούς λόγους.

Παλιοί φίλοι και γνωριμίες επιστρέφουν από το παρελθόν για να λύσετε παλιές υποθέσεις.

Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος να θυμάστε ότι τα ίδια θέματα θα επανέλθουν και αργότερα, πιθανόν με πιο ευνοϊκές συνθήκες. Επομένως, αν μπορείτε, καλό είναι να μη βιαστείτε.

Ταύρος    Επαγγελματικά σχέδια επιστρέφουν τώρα στο προσκήνιο!

Ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά είναι στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Δίνετε όλη σας την ενέργεια και μάχεστε για το κύρος και τη φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο.

Θα πετύχετε μια οικονομική συμφωνία ευνοϊκή για εσάς αλλά και για μια συνεργασία σας. Κλειδί για την επίτευξη είναι η Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Εχετε τη στήριξη ισχυρών προσώπων ή επενδυτών.

Στηριχτείτε στην εμπειρία σας. Μια κρίση θα βρει τη λύση της. Η επικοινωνία με φίλους και ένας κοινός στόχος θα ευνοηθεί αν περάσει τις συμπληγάδες των πιο πιεστικών όψεων 12-15 Ιανουαρίου.

Δίδυμοι   Δείτε με διαφορετική οπτική παλιές υποθέσεις και αλλάξτε το μέλλον σας

Το παρασκήνιο γίνεται επικίνδυνο. Νικήστε τους φόβους σας και φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας.

Θα ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 14/1 έως τις 25/1 σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ταξίδια, συναντήσεις και μηνύματα ξυπνούν αναμνήσεις και σχέδια ζωής!

Οσοι ταξιδέψετε θα δείτε έναν έρωτά σας να δυναμώνει.  Μπορεί να ξεκινήσετε μόνοι το ταξίδι αυτό και χιλιόμετρα μακριά να ξαναβρείτε τον πρώτο σας έρωτα ή να νομίζετε πως η σχέση σας τελειώνει και να ξαναβρείτε τη χαμένη φλόγα.

Ενας δεύτερος γάμος και μια σχέση ζωής κλείνει το μάτι.

Οσοι περιμένετε χρήματα από νομικές υποθέσεις ή από κάποιο συμβόλαιο αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να πετύχετε τον στόχο σας, ειδικά κοντά στις 9 Ιανουαρίου.

Συμφωνίες που επιθυμούσατε και δουλέψατε γι’ αυτές, έρχονται τώρα σε σας!

Καρκίνος  Μέρες δημιουργίας και έμπνευσης.

Η Αφροδίτη, πλανήτης των σχέσεων και των οικονομικών, πραγματοποιεί την πιο ευνοϊκή όψη με τον Ηλιο στις 9 Ιανουαρίου δίνοντας φως και τύχη στα σχέδια και τους πόθους σας σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε και ν’ αναγεννήσετε σχέσεις και συνεργασίες ακόμα και αν πληγώθηκαν στο παρελθόν.

Τακτοποιήστε οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες και κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας. Οσοι περιμένετε αναδρομικά έσοδα ή σας οφείλουν χρήματα από τις 14/1 και έως τις 25 είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα λάβετε. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη 12-15 Ιανουαρίου.

Λέων   Δώστε την ενέργειά σας στη διατήρηση σχέσεων και συνεργασιών

Φροντίστε και ξαναδείτε  θέματα γάμου, συντροφικότητας, συνεργασιών και συμμαχιών.

Προσέξτε γιατί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου έως τις 25 στο απέναντι ζώδιο από σας, κυβερνά όλο το δίκτυο των διαπροσωπικών σας σχέσεων και φέρνει επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν αλλά και μπερδέματα.

Μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα.

Θυμηθείτε πως η σκληρή προσπάθεια και οι μακροχρόνιοι στόχοι σας μαζί με οργάνωση και έμπειρους φίλους και συμμάχους στο πλευρό σας θα ανταμειφθούν.

Παρθένος Εχετε την ευκαιρία να πετύχετε το όνειρό σας!

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για το δικό σας ζώδιο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας και τη σαγηνευτική Αφροδίτη να σας δίνουν γοητεία αλλά και να ανάβουν πόθους στην καρδιά σας. Ενας ρομαντικός αλλά και δυνατός έρωτας ή ένα όνειρό σας αναγεννιέται με επίκεντρο την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Στην εργασία και την καθημερινότητα μαζί με την ανάδρομη πορεία του Ερμή επιστρέφουν επαγγελματικά θέματα και σχέσεις με άτομα του εργασιακού χώρου στο προσκήνιο και θα κάνετε μια δεύτερη προσπάθεια για οικονομικά έσοδα. Στηριχτείτε στην εμπειρία σας!

Ζυγός    Ο έρωτας επιστρέφει στην αγκαλιά σας!

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη στην καρδιά του Ηλιου να προβάλλει τα χαρίσματά σας και να τονίζει τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον από τις 14 Ιανουαρίου ο Ερμής κυβερνήτης πλανήτης βρίσκεται σε στάση για να ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη τροχιά.

Αυτή τη φορά όμως ο Ερμής από τις 14/1 έως τις 25/1 μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά στη ζωή σας. Είναι η δεύτερη ευκαιρία σας.

Σκορπιός  Οσα αγαπάτε θα είναι ο αγώνας σας και το λιμάνι που ψάχνετε

Ο Ερμής καλεί να ξαναδείτε και να ξαναβρείτε τις ρίζες σας, το σπίτι, τη γειτονιά που μεγαλώσατε και να θεραπεύσετε πληγωμένες οικογενειακές σχέσεις.

Μπορεί να σημαίνει πως επιστρέφετε στο πρώτο σας σπίτι ή ότι επανέρχονται καταστάσεις από το παρελθόν και συγγενείς. Δώστε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, συμφωνίες και συζητήσεις. Καλό είναι τώρα να μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο για αγορά ή πώληση ακινήτου.

Τοξότης  Δημιουργήστε τη γέφυρα που σας ενώνει με τον σημαντικό σύντροφο της ζωής σας

Η επικοινωνία στο φουλ και μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό μηνυμάτων, ειδήσεων, συναντήσεων και συμφωνιών έχετε να διαχειριστείτε και επιστροφές παλιών υποθέσεων, φίλων και γνωστών. Κρατήστε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου για να σώσετε, να επιλύσετε και να σταθεροποιήσετε μια σημαντική σχέση ή οικονομική συμμαχία.

Είναι σημαντικό με τον ανάδρομο Ερμή να προσέξετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια ακόμα και το τι λέτε και σε ποιον. Πιθανές παρεξηγήσεις, διαμάχες και καθυστερήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα είναι στο πρόγραμμα. Οπλιστείτε με υπομονή, σώστε τα αρχεία σας και τα σημαντικά έγγραφα, κάντε σέρβις στο αυτοκίνητό σας.

Αιγόκερως   Οι προσπάθειες και ο κόπος σας αμείβονται!

Ο Ερμής φέρνει αναδρομικά έσοδα αλλά και παλιά οικονομικά χρέη, φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες .

Η φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 14/1 έως τις 25/1  και μετά έως τις 4/2 μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για το ζώδιό σας στον οικονομικό τομέα και στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας.  Είναι η ιδανική περίοδος για να ζητήσετε και να πάρετε όσα σας χρωστάνε αλλά μη δανείσετε τώρα, αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε.

Οικονομικά και επικοινωνιακά συνεχίζονται οι μάχες για την οικονομική σας ασφάλεια και για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες! Οικονομικές λύσεις και επισφράγιση υπόσχονται οι μέρες γύρω από τις 9 Ιανουαρίου – αξιοποιήστε την ευκαιρία λοιπόν!

Υδροχόος  Το κλειδί για επίλυση είναι να φανείτε δημιουργικοί!

Αναμνήσεις και μηνύματα από τα παλιά αναμοχλεύουν έντονα συναισθήματα και οδηγούν σε αλλαγές ή ανατροπές.

Τα όνειρά σας ξαναγυρνούν! Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 14 έως τις 25 Ιανουαρίου ξαναφέρνει  σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με σχέσεις προσωπικές αλλά και οικονομικούς συνεργάτες!

Αλλάξτε και αναθεωρήστε την τακτική σας αλλά κυρίως δείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας με μια άλλη ματιά. Συναντήσεις, μηνύματα και ειδήσεις έρχονται από τα παλιά και ξυπνάνε συναισθήματα.

Φανείτε δημιουργικοί στη δουλειά και την καθημερινότητά σας.

Ιχθύες  Περάσατε διά πυρός και σιδήρου, αλλά τώρα χαμογελάτε και πάλι

Θα ζήσετε στιγμές δημιουργίας και ευτυχίας με φίλους. Η δημιουργικότητα και οι ομαδικοί στόχοι έχουν την εύνοια των πλανητών.

Ακολουθήστε την έμπνευση και τη διαίσθησή σας, είστε οι πιο ευνοημένοι της τύχης. Η μόνη μέρα που πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί είναι  η 11η Ιανουαρίου που από τη μια δείχνει ένταση στην εργασία και ένα έντονο παρασκήνιο, ενώ από την άλλη φέρνει μια ισχυρή στήριξη από μια σημαντική φιλία ή γνωριμία.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Instagram Mari_Yiova Fb Mari Giova – Astrology and Feng Shui

Δυο λόγια για τη Μάρι

Είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική Αστρολογία, σύμβουλος ενεργειακών τεχνικών και Feng shui  με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κέντρο της εργασίας της είναι ο Άνθρωπος και η αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής! Από το 2014 εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα δημιούργησε το προσωπικό της site  marigiova.gr .


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις