Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Το καθεστώς Μητσοτάκη δίνει τα ρέστα του -συνελήφθη απεργός πείνας. AYTH EINAI XOYNTA KAI ΔΙΚΤΑΚΤΩΡΙΑ!


 Σύλληψη του υγειονομικού απεργού πείνας Λάμπρου Τσάπαλη έξω από το υπουργείο υγείας σήμερα τα ξημερώματα με το πρόσχημα της απείθειας ενώ υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μιλούν για βίαιη προσαγωγή χωρίς καμία απείθεια.... 

Μετά από παρέμβαση των υγειονομικών γιατρών εισήχθει στο νοσοκομείο όπου και φυλάσσετε από αστυνομικούς!

Το καθεστώς πολεμά κάθε άνθρωπο που τολμά να αντιστέκεται στον φασισμό του, δυστυχώς στην Ελλάδα του Μητσοτάκη έχει χαθεί κάθε μέτρο και κάθε σεβασμός στα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών. 

Ο Λάμπρος  Τσάπαλης συνελήφθη με το πρόσχημα ότι έκλεινε την είσοδο του υπουργείου...η οποία είσοδος είναι κλειστή από την πρώτη μέρα που οι υγειονομικοί βρίσκονται έξω από το υπουργείο.

Ψυχραιμία υπομονή και αντίσταση, Χούντα είναι θα περάσει. Σύλληψη του υγειονομικού απεργού πείνας Λάμπρου Τσαπαλη έξω από το υπουργείο υγείας σήμερα τα ξημερώματα με το πρόσχημα της απείθειας ενώ υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μιλούν για βίαιη προσαγωγή χωρίς καμία απείθεια. 

Προχωρούν σαν σωματείο Υγειονομικών υπέρ της δημοκρατίας και της ελευθερίας σε μηνύσεις και η ΠΟΕΔΗΝ σε καταγγελία-ανακοινωση έχουμε φτάσει στο τέλμα.....ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις