Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Δύο ρωσικά πολιτικά πλοία δέχθηκαν πυρά από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην Αζοφική Θάλασσα!

 


Δύο ρωσικά πολιτικά φορτηγά πλοία δέχθηκαν πυραυλική επίθεση από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην Αζοφική Θάλασσα. Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της FSB.

Σύμφωνα με την FSB, τα ρωσικά πολιτικά φορτηγά πλοία SGV-FLOT και SERAPHIM SAROVSKIY στις 11:00 π.μ. δέχθηκαν πυραυλική επίθεση από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από τη Μαριούπολη. Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 τραυματίες, με τον ένα εξ’ αυτών να έχει σοβαρά τραύματα.

«Το πετρελαϊκό φορτίο SGV-FLOT υπέστη ζημιές, ξέσπασε φωτιά στο πλοίο, ένα από τα μέλη του πληρώματος τραυματίστηκε σοβαρά. Η φωτιά έχει σβήσει. Και τα δύο πλοία συνέχισαν να κινούνται. Σκάφη συνοριακής περιπολίας στάλθηκαν για να απομακρύνουν τους τραυματίες», αναφέρει το δημοσίευμα του RIA Novosti, το οποίο αναμεταδίδει το δελτίο τύπου της FSB.

Νωρίτερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς . Διαβεβαίωσε ότι τα σχέδια της Μόσχας δεν περιλαμβάνουν την κατοχή της Ουκρανίας , μόνο την αποστρατιωτικοποίηση και την αποναζικοποίηση της.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις