Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Επιστήμονες αποκαλύπτουν: «Η επικέντρωση στον COVID έχει αυξήσει τους καρκίνους- Θα το πληρώσουμε τα επόμενα χρόνια»


 Τα εμβόλια και οι καραντίνες που επιβλήθησαν με αφορμή τον κορωνοϊό έχουν τεράστιες επιπτώσεις στην αύξηση των ασθενειών από καρκίνο ειδικά στην Ευρώπη καθώς όλα ουσιαστικά έχουν πάει πίσω καθώς τα συστήματα υγείας ασχολούνται μόνο με τον COVID ενώ υπάρχουν και πιο "αιρετικοί" που συνδέουν τα ίδια τα εμβόλια με την εμφάνιση καρκίνων.

Ο Δρ Hans Henri P. Kluge ξεκίνησε την θητεία του ως Περιφερειακός Διευθυντής του ΠΟΥ για την Ευρώπη την 1η Φεβρουαρίου 2020, μετά την υποψηφιότητά του από την Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΟΥ για την Ευρώπη και τον διορισμό του από το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ.

Διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στην ιατρική πρακτική και τη δημόσια υγεία σε πολλά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο, έχοντας πτυχίο ιατρικής, χειρουργικής και μαιευτικής από το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Leuven!

Συγκαταλέγεται στους συστημικούς γιατρούς.

Γνωστοποιεί την αύξηση των καρκίνων στην Ευρώπη λόγω της επικέντρωσης των συστημάτων στην διαχείριση του COVID. Μην ξεχνάτε, όμως πως κορυφαίοι επιστήμονες έχουν καταγγείλει την αύξηση των καρκίνων, από την ώρα που έχουν ξεκινήσει τα εμβόλια. 

Όσα αναφέρει ο κ. Kluge:

«Κοιτάζοντας πίσω αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, ο προσυμπτωματικός καρκινικός έλεγχος, η διάγνωση και θεραπεία του, έχουν υποφέρει με άνευ προηγουμένου τρόπο, καθώς οι υπηρεσίες υγείας προσπάθησαν να ανταποκριθούν στον COVID 19.

Κατά τα πρώτα στάδια της πανδημίας, η διάγνωση των διηθητικών όγκων έπεσε στο 44% στο Βέλγιο. Στην Ιταλία, ο ορθοκολικός έλεγχος μειώθηκε κατά 46% μεταξύ 2019 και 2020.

Στην Ισπανία ο αριθμός των καρκίνων που διαγνώστηκαν το 2020 ήταν 34% χαμηλότερος από τον αναμενόμενο.

Η τελευταία παγκόσμια έρευνα “Pulse” που πραγματοποιήθηκε δείχνει ότι στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 υπήρξε διακοπή στην φροντίδα του καρκίνου, τον προσυμπτωματικό έλεγχο, και θεραπεία,  μεταξύ 5 έως 50% σε όλες τις χώρες που το ανέφεραν.

Οι παράπλευρες συνέπειες αυτής της έκρηξης, θα γίνονται αισθητές για χρόνια».

O παθολόγος Dr Ryan Cole ο οποίος κατηγορείται από συστημικά μέσα ενημερώσεις για ψευδείς ισχυρισμούς, όπως και άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι αντιτίθενται στα εμβόλια mRNA, για τα οποία οι κρατικοί «ειδικοί» διαβεβαιώνουν πω αποτελούν την μοναδική και ασφαλή λύση κατά του COVID, είχε προειδοποιήσει: «Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι αναποτελεσματικά και υπεύθυνα για τον αυξημένο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου αν και χρειάζεται η συνεργασία πολλών εργαστηρίων μαζί για να επικυρώσουν το εύρημα»!

Επιπλέον, ο δικηγόρος του Οχάιο Thomas Renz, ο οποίος εκπροσωπούσε πελάτες που μήνυσαν τις πολιτικές εμβολίων, ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 προκαλούν καταστροφική βλάβη στα μέλη του αμερικανικού στρατού, την ώρα που στην Ελλάδα θέλουν να εμβολιάσουν υποχρεωτικά και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Renz συνόψισε δεδομένα που ελήφθησαν από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED), την μακροχρόνια επιδημιολογική βάση δεδομένων των μελών του στρατού.

Τα στοιχεία δείχνουν, όπως λέει, πως:

Οι αποβολές αυξήθηκαν 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.

Ο καρκίνος αυξήθηκε 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.

Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1000% το 2021 κατά τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, αυξάνοντας από 82.000 σε 863.000 σε ένα χρόνο.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις