Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Αλαφούζος - ΣΚΑΪ: «Ναι δώσαμε λεφτά στον Άδωνι - Ήταν για την Μανωλίδου»


 Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΚΑΪ σχετικά με το ζήτημα των χρημάτων που έλαβε ως έμβασμα ο υπουργός υποστηρίζοντας τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Δηλαδή το κανάλι του νέου Φαλήρου ιδιοκτησίας Αλαφούζου παραδέχεται πως όντως δόθηκαν τα χρήματα στον Άδωνι αλλά πως επρόκειτο  για αμοιβή της γυναίκας του, Ευγενίας Μανωλίδου.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:

«Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να αναπαράγονται, διαδικτυακά, fake news σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ) και δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017.

Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί «δημοσιογράφοι» που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα «δημοσιογραφικής αλητείας».

Σε ό,τι αφορά το «μόνη δικαιούχος» που εμφανίζεται στην ανακοίνωση του σταθμού, διευκρινίζεται το εξής: Στη διάρκεια της έρευνας ανοίχτηκαν όλοι οι λογαριασμοί της οικογένειας Γεωργιάδη και τα ποσά που αναφέρονται στην πράξη αρχειοθέτησης είναι άθροισμα όλων των λογαριασμών που ελέγχθηκαν.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις