Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Καταγγελία συνταξιούχου αστυνομικού: «Μου σκότωσαν τη μάνα με το Johnson & Johnson»


 ΑΠΟ ΤΟ primenews.press

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προέβη στην primenews.press, συνταξιούχος αστυνομικός από τον Άνω Στάλο Χανίων, αναφορικά με τον θάνατο της 90χρονης μητέρας του.

Ο 62χρονος Αριστείδης Γιακουμάκης, σε επικοινωνία που είχε με τον site μας, ανέφερε το τι συνέβη και οδηγήθηκε στο θάνατο η 90χρονη μητέρα του, Μαλαματένια, στις 30 Ιανουαρίου 2022.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Από τη μία είχε όμως την πίεση των λοιπών συγγενών για να το κάνει, από την άλλη ήρθε και το πρόστιμο των 100 ευρώ, τελικά οδηγήθηκε στην απόφαση να το κάνει, όπως και έγινε στις 10 Ιανουαρίου. Εγώ μέχρι και την τελευταία στιγμή της ελεγα να το ξανασκεφτεί και θα το κάλυπτα εγώ το πρόστιμο αν χρειαζόταν», ανέφερε.

Η γυναίκα έκανε το μονοδοσικό της Johnson & Johnson και από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκίνησε η πορεία προς τον θάνατο…

«Ναι, ήταν μεγάλη γυναίκα, ναι είχε προβλήματα υγείας, όμως έσφυζε από ζωή, από την ώρα που σηκωνόταν, μέχρι την ώρα που κοιμόταν, πάντα θα είχε να καταπιάνεται με κάτι.»

Για του λόγου το αληθές, ο κύριος Γιακουμάκης μας έστειλε κάποια βίντεο για να μας δείξει πως ήταν η μητέρα του πριν από τον εμβολιασμό της.

«Μετά την 10η Ιανουαρίου και τον εμβολιασμό της, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση», τόνισε χαρακτηριστικά. «Μέσα σε δυο μέρες έβγαλε δύο τεράστιες φουσκάλες στο πόδι της. Όταν το ανέφερα στον γιατρό μας, μου είπε να μην ανησυχώ, μεγάλη γυναίκα είναι και δεν γίνεται να τα συνδέουμε όλα με το εμβόλιο.

Κάνοντας δουλειές του σπιτιού, κατά λάθος έσπασε την μία φουσκάλα και τρόμαξα να της σταματήσω την αιμορραγία. Μετά τις 15 Ιανουαρίου, άρχισε να χάνει σταδιακά τις δυνάμεις της, ήταν πολύ κομμένη. Το βράδυ της 29ης, ΄προφανώς γνωρίζοντας η ίδια ότι φτάνει στο τέλος, ήθελε να με διώξει από το σπίτι για να μη βιώσω τον θάνατό της».

Ο κύριος Γιακουμάκης μας ξεκαθάρισε πως οι γιατροί ήταν αντίθετοι στην διενέργεια νεκροψίας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου της και έμεναν στου να του λένε πως η γυναίκα έφυγε απλά πλήρης ημερών.

«Που να βρω το δίκιο μου; Ήμουν στην εκκλησία. Με ειδοποίησε ο αδελφός μου 2.30′ μετά τον θάνατο της μητέρας μας. Είχε ήδη έρθει η νεκροφόρα. Ανέλαβαν αυτοί τα πάντα. Ούτε γνωρίζω τι έκαναν. Mετά εγώ το ανέφερα στον καρδιολόγο και μου είπε ”δεν γίνεται να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο”. Ναι, ήταν μεγάλη γυναίκα, αλλά ποιος ξέρει αν δεν έκανε το εμβόλιο, αν θα ζούσε 2-3χρόνια ακόμα; Γιατί έφυγε μέσα σε 20 μέρες, είναι και αυτό απλά άλλη μια σύμπτωση; Πόσες συμπτώσεις τελικά υπάρχουν τον τελευταίο χρόνο;».

Κλείνοντας, ο κ. Γιακουμάκης προέτρεψε τους ανθρώπους που έχουν αντίστοιχα περιστατικά στις οικογένειες τους, να βγαίνουν και να μιλάνε, να τα καταγράφουν και να τα καταγγέλλουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις