Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

MHNYΣΕ… TON EAYTO TOY για να αποδείξει πως δεν βίασε δύο φοιτήτριες – “Στοχεύουν στην εξόντωση της προσωπικότητάς μου”

 


Μία πρωτοφανής για τα δικαστικά χρονικά υπόθεση, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 23χρονος φοιτητής… μήνυσε τον εαυτό του, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν βίασε δύο φοιτήτριες, που τον καταγγέλλουν. Μέσω της κίνησής του αυτής, ζητεί να του ασκηθεί δίωξη, να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο ώστε να αποκαλυφθεί ότι είχε συναινετικές επαφές με τις φοιτήτριες που τον καταγγέλλουν και ότι ο ίδιος δεν είναι “κακοποιητικό στοιχείο”.

Την υπόθεση αποκάλυψε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Στην καταγγελία, η οποία διακινήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, αναφέρεται ότι ο φοιτητής έχει επανειλημμένα προχωρήσει σε ψυχολογικά κακοποιητικές συμπεριφορές, έως και σεξουαλικές πράξεις χωρίς συναίνεση, σε βάρος των δύο γυναικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη μήνυση με την οποία ο 23χρονος εγκαλεί τον εαυτό του για βιασμό, αλλά και τις κοπέλες για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, κάνει λόγο για “ψεύδη” που έχουν σκοπό να τον δυσφημίσουν και να τον καταστρέψουν. Και μιλά για “μια άλλη αλήθεια”.

Ο δικηγόρος του φοιτητή, Αγαμέμνων Τάτσης δήλωσε στην εκπομπή ότι “εδώ έχουμε το απίστευτο: ένα νέο παιδί να έχει πέσει θύμα φημολογίας με διακίνηση ενός ανυπόγραφου email που όμως ‘φωτογραφίζει’ τον ίδιο και τα φερόμενα ως θύματα… Τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος;”.

Κληθείς να απαντήσει, εάν αυτή η κίνηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως ένα “τερτίπι” του φοιτητή, ο δικηγόρος είπε: “έχουμε το εξής πρωτοφανές, αυτή η υπόθεση να μην έχει έρθει σε γνώση των εισαγγελικών αρχών και έρχεται ο ίδιος και λέει: Σας παρακαλώ, εισαγγελείς και ανακριτές εξετάστε το και αποδώστε με ‘λευκό’ στην κοινωνία. Πολύ πριν οποιοσδήποτε ασχοληθεί με την υπόθεση”.

Σημείωσε, δε, ότι το κίνητρο των γυναικών πρέπει να το αναδείξουν οι ανακριτικές αρχές.

Η δήλωση του 23χρονου: Συκοφαντικά email στοχεύουν στην εξόντωση της προσωπικότητάς μου

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και δήλωση του 23χρονου φοιτητή, που μήνυσε τον εαυτό του.

“Σωματεία και συλλογικότητες δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χυδαίο από το να διασπείρονται τέτοιες φήμες μέσω ανώνυμων email χωρίς τα φερόμενα ως θύματα να μην έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Για το λόγο αυτό προσέφυγα εγώ, καταγγέλλοντας ότι κάποιες ανώνυμα ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από εμένα! Σκοπός μου είναι να πέσει άπλετο φως, να μου ασκηθεί δίωξη και να υπάρξει άρση των επικοινωνιών για να αποδειχθεί το τι ακριβώς συνέβη!

Είναι προφανές ότι δεν έχω σχέση με όλα όσα καταγράφονται στα συκοφαντικά email, τα οποία στοχεύουν στην εξόντωση της προσωπικότητάς μου”, σημειώνει.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις