Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε το 11 μηνών κοριτσάκι της και του έβαλε μέικ απ για να μην φαίνεται νεκρό

 


Μητέρα στην Ουάσινγκτον σκότωσε το 11 μηνών κοριτσάκι της και το έβαψε με μέικ απ για να μην φαίνεται νεκρό, ενώ στη συνέχεια το τύλιξε σε μια ροζ κουβέρτα και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα ενώπιον του δικαστή παραδέχτηκε την ενοχή της για εκούσια ανθρωποκτονία την περασμένη Τετάρτη, ενώ το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2020.

Η  Tyra Monae Anderson, που πλέον είναι 28 ετών, είχε την κηδεμονία του παιδιού όταν το μετέφερε θανάσιμα τραυματισμένο στο εθνικό παιδιατρικό κέντρο στις 6 Φεβρουαρίου 2020, όπου οι γιατροί διέγνωσαν τον θάνατό του. Η 11 μηνών Mackenzie Anderson πέθανε από αμβλύ τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, “ένα είδος μέικ απ ή κάποιου τύπου καλλυντικό προϊόν είχε απλωθεί στο σώμα της μικρούλας για να καλύψει τους πολλαπλούς μώλωπες στο κεφάλι και το πρόσωπο”. “Έπειτα από ένταλμα έρευνας, βρέθηκαν καλλυντικά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε” αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, όπου προστίθεται ότι “η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί υπέστη πολλαπλές θλάσεις σε πρόσωπο και κεφάλι, κατάγματα στο κρανίο και άλλα τραύματα”.

“Δεν φοράω μέικ απ” ήταν η απάντηση της μητέρας σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα. “Υπάρχει μέικ απ στο δωμάτιο γιατί τα παιδιά συνηθίζουν να παίζουν με αυτό” φέρεται να είπε η γυναίκα.

Η γυναίκα που έμενε σε ξενοδοχείο, είπε στους αστυνομικούς ότι το παιδί έπεσε από το κρεβάτι γύρω στις 3 Φεβρουαρίου. Υποστήριξε ότι το παιδί δεν ήταν ενεργητικό και φερόταν περίεργα την επόμενη ημέρα. Επίσης είπε ότι στις 5 Φεβρουαρίου το 11 μηνών κοριτσάκι της  αλλά και πως έδειχνε να κοντανασαίνει, ενώ στις 6 Φεβρουαρίου είπε ότι βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και ότι ήταν παγωμένο. Δικαιολογήθηκε ότι φοβόταν και γι’ αυτό δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια αμέσως. Η μητέρα συνελήφθη όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα, στις 4 Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το προσωπικό του Παιδιατρικού Κέντρου υποψιάστηκε αμέσως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ή κακοποίηση όταν η μητέρα έφθασε εκεί μεταφέροντας το παιδί της. Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αμέσως προσπάθησε να του σώσει τη ζωή, ενώ κάλεσε την αστυνομία.

μωρό

Στο πλαίσιο της έρευνας, αστυνομικοί εξέτασαν και υλικό από την κάμερα ασφαλείας από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η κατηγορουμένη. Σύμφωνα με τις εικόνες, η μικρούλα εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή την 1η Φεβρουαρίου 2020 Σε άλλες φωτογραφίες η κατηγορουμένη εθεάθη με τα άλλα παιδιά της στις 2 και 3 και 5 Φεβρουαρίου, αλλά η 11 μηνών κορούλα της δεν ήταν πουθενά. Σύμφωνα με το προσωπικό του ξενοδοχείου η μητέρα δεν δέχθηκε υπηρεσία δωματίου στις 5 Φεβρουαρίου ενώ παρέμεινε όλη τη μέρα στο δωμάτιο. Στις 6 Φεβρουαρίου εμφανίστηκε στο νοσοκομείο κρατώντας το άψυχο μωρό της τυλιγμένο μέσα στη ροζ κουβέρτα του.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις