Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν δύο ανήλικoι για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χpovo – Συγκλovίζει ο πατέρας του τραυματία


 Στη σύλληψη δύο ανήλικων, οι οποίοι φέρεται να ενεπλάκησαν στην επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ένας 16χρονος το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, προχώρησαν οι Αρχές.

Ο 16χρονος, ενώ βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με έναν φίλο του, δέχτηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο από άλλον ανήλικο που τους προσέγγισε. Μάλιστα, μετά την επίθεση, ο δράστης έφυγε και ξαναγύρισε με άλλα δύο άτομα. Τότε, ο 16χρονος και ο φίλος του πήγαν να κρυφτούν σε καφετέρια που είναι κοντά στην εκκλησία και οι ανήλικοι τους ακολούθησαν. Ύστερα, ο 16χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές και χτυπήματα.

Για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση από την πλευρά του 16χρονου που τραυματίστηκε, τα στοιχεία των φερόμενων δραστών ταυτοποιήθηκαν, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό σχετικά με τις παραβατικές συμπεριφορές που παρατηρούνται όλο και πιο συχνά τον τελευταίο  καιρό σε παρέες νεαρών, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του πατέρα του 16χρονου που δέχτηκε την επίθεση με το μαχαίρι. “Υπήρχε περίπτωση το μαχαίρι που έβγαλε να τον είχε χτυπήσει σε κάποιο σημείο, στο πόδι, στην αρτηρία, στην κοιλιά και να υπήρχε σοβαρότερο θέμα, όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη που το άλλο παιδί πέθανε” είπε ο αναστατωμένος πατέρας του τραυματισμένου μαθητή, κάνοντας αναφορά στην περίπτωση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και συνέχισε, λέγοντας: “Το μαχαίρι βγαίνει από κάποιον για φονικό. Το συγκεκριμένο παιδί δημιουργεί προβλήματα στην περιοχή. Έχει κάνει ξανά επιθέσεις και σε άλλα παιδιά, αλλά κανένας δεν έχει ανοίξει το στόμα του. Όλοι φοβούνται”.

Τελικά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agrinionews.gr, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο ανήλικους, 17 και 19 ετών. Οι συλληφθέντες βρίσκονται υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο Δευτέρα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις