Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Σε πανικό το Μαξίμου ενόψει... πρόωρων εκλογών: Ο Γ.Οικονόμου το ομολόγησε χωρίς καν να ερωτηθεί! (βίντεο)


 Όλα δείχνουν πλέον ότι οδεύουμε προς το τέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο Μαξίμου επικρατεί... πανικός. 

Όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, θα μπορούσαν εύκολα να το καταλάβουν. Παρόλο που μιλούσε σε φιλικά προσκείμενους δημοσιογράφους υπήρχε μια αμηχανία, μια αίσθηση ότι κάποιος... τον πίεζε. 

Το αποκορύφωμα όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αθλητικό νομοσχέδιο. «Κύριε εκπρόσωπε πότε να περιμένουμε την κατάθεση του αθλητικού νομοσχεδίου», τον ρωτά η δημοσιογράφος. 

«Έχω απαντήσει σε αυτά», απάντησε ο Γ.Οικονόμου, με τη δημοσιογράφο να απορεί και να ζητά «κάτι πιο συγκεκριμένο». Τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, φανερά ενοχλημένος, είπε «όσο πιο συγκεκριμένος μπορούσα ήμουν στην απάντηση που έδωσα, οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και δεν έχει προκύψει τίποτα νεότερο». 

Πώς μπόρεσε να μπερδέψει το αθλητικό νομοσχέδιο με τις εκλογές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος... άγνωστο, παρόλα αυτά είναι πλέον έκδηλη η αμηχανία της κυβέρνησης και πώς άλλωστε να μην είναι όταν γνωρίζει ότι πλέον μετρά αντίστροφα. 

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr πανελλαδική δημοσκόπηση 2.000 ατόμων που παραδόθηκε προ δύο εβδομάδων στο πολιτικό τμήμα μεγάλης δυτικής πρεσβείας στην Αθήνα δείχνει ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά εισέρχονται στον προεκλογικό αγώνα από την ίδια αφετηρία. Περί το 23% και οι δύο αυτή την στιγμή. 

Δείτε όσα ειπώθηκαν από το 17ο λεπτό και μετά ξανα στο 19:30 :


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις