Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Τ.Μπάιντεν έχει ένα εκατ. δολάρια σε μετοχές της BioNTech


 Ένα πολιτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, καθώς ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, ο Eric Lander, κατέχει 1 εκατ. δολάρια σε μετοχές της BioNTech! 

Οπως αναφέρει το FoxNews για περισσότερο από ένα χρόνο η κυβέρνηση του Μπάιντεν επανειλημμένως έχει πει στους Αμερικανούς ότι, εάν θέλουν πίσω τις ελευθερίες τους, έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Συνέχισε να έχει αυτές τις απαιτήσεις, ακόμη και όταν έγινε σαφές ότι οι άνθρωποι που έλαβαν το εμβόλιο εξακολουθούσαν να νοσούν από τον κορωνοϊό.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο σκάνδαλο, καθώς αποδεικνύεται ότι ο κορυφαίος πωλητής εμβολίων του Λευκού Οίκου, κατείχε έως και ένα εκατομμύριο δολάρια μετοχές εμβολίων. Το όνομά του είναι Eric Lander, και είναι δηλωμένος από την Γερουσία για τον ρόλο του ως ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου στα τέλη του Μαΐου.

Οι μετοχές αξίας έως και ενός εκατομμυρίου δολαρίων ήταν της Biontech. Μάλιστα μετά τον σάλο που ξέσπασε στις ΗΠΑ ο E.Lander πούλησε τις μετοχές του και υπέβαλε την παραίτηση του. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις