Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Σταμάτης Γονίδης: Η οργισμένη ανάρτηση κατά του Πέτρου Τατσόπουλου για τον “Άγιο Παΐσιο”: Εσύ τι ξέρεις από ψυχή;


 “Άστραψε και βρόντηξε” ο Σταμάτης Γονίδης κατά του Πέτρου Τατσόπουλου, με αφορμή τα όσα έχει πει για τη σειρά του MEGA με τίτλο “Άγιο Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό”.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα social media, με την οποία κατακεραυνώνει τον συγγραφέα για την δήλωσή του περί “αποβλάκωσης” του κόσμου, χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Τατσόπουλο “αριστεροδέξιο κολαούζο πολιτικό”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Γονίδης: 

“Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει.

Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο.

Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιός είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάριτος ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό.

Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παϊσίου στην τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο…

Το να μην μιλάς καλά [για κάποιον] δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου, αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή;

Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδέξιος κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει έστω το ένα χιλιοστό από τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Άγιο Παΐσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πή@@ξε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση. Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο”

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις