Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Σύγκρουση TPENΩN στο Μόναχο – ENAΣ NEKPOΣ KAI δεκάδες τραυματίες

 


Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης δύο τρένων νότια του Μονάχου. Μέχρι στιγμής οι γερμανικές αρχές κάνουν λόγο για 40 τραυματίες ενώ υπάρχουν αναφορές και για εγκλωβισμένους.

Μεταξύ των εγκλωβισμένων φέρεται να βρίσκεται και ο ένας εκ των δύο μηχανοδηγών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, επρόκειτο για δύο συρμούς της γραμμής S-Bahn, οι οποίοι βρέθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση σε γραμμή μονής τροχιάς και συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα, καθώς οι μηχανοδηγοί δεν κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν εγκαίρως το σύστημα πέδησης. Η δύναμη της πρόσκρουσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, αποκόλλησε ένα βαγόνι από τους τροχούς του.

Σύμφωνα με τη Βαυαρική Ραδιοτηλεόραση, τον περασμένο Αύγουστο στο ίδιο σημείο, όπου συγκλίνουν δύο γραμμές, συνέπεσαν και πάλι δύο συρμοί από αντίθετη κατεύθυνση, τότε όμως οι μηχανοδηγοί είχαν φρενάρει εγκαίρως, αποτρέποντας τη σύγκρουση.

.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας στο Μόναχο, τα δύο επιβατικά τρένα συγκρούστηκαν κοντά στον σταθμό Ebenhausen-Schäftlarn, ο οποίος βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Βαυαρίας.

«Πολλά σωστικά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο, υπάρχουν πολλοί τραυματίες και η σιδηροδρομική γραμμή είναι προς το παρόν κλειστή», ενημέρωση η αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις