Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Truth Social: Στις 21 Φεβρουαρίου, την Ημέρα των Προέδρων ο Ν.Τραμπ εγκαινιάζει την δική του πλατφόρμα social media


 Για την επάνοδό του στα social media ετοιμάζεται ο πρώην πλανητάρχης, Ντόναλντ Τραμπ μέσα από νέα πλατφόρμα (ιδιοκτησίας του), στην οποία θα επιδίδεται σε ζωηρό σχολιασμό με τη γνωστή αστείρευτη ενέργειά του, θα μοιάζει πολύ με το Twitter. 

Ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, έδωσε μια γεύση από τη νέα δράση του πατέρα του, αναρτώντας στο Twitter φωτογραφία με μια φράση του Τραμπ στο νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

«Καιρός για λίγη Αλήθεια!!!» έγραψε ο Ντόναλντ Τζούνιορ το βράδυ της Τρίτης, στην ανάρτηση με τη φωτογραφία στην οποία αναγράφονταν τα εξής: «Ετοιμαστείτε! Ο αγαπημένος σας πρόεδρος θα σας δει σύντομα».

Ορισμένοι χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, έχουν ήδη πρόσβαση στην beta (πιλοτική) έκδοση της νέας πλατφόρμας.

Ο Τραμπ σχεδιάζει να εγκαινιάσει την πλατφόρμα Truth Social στις 21 Φεβρουαρίου, την Ημέρα των Προέδρων, ύστερα από το μπλοκάρισμά του από το Twitter και το Facebook, μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου

Τον περασμένο Οκτώβριο, είχε αναγγείλει ότι δημιούργησε τον όμιλο Trump Media Technology Group, ο οποίος θα έχει μια συνδρομητική υπηρεσία βίντεο με την ονομασία TMTG+ με ψυχαγωγικές εκπομπές, ειδήσεις και podcasts, καθώς και τη νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα στιγμιότυπα οθόνης του λογαριασμού του στην Truth Social δείχνουν ότι εντάχθηκε στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης στις 10 Φεβρουαρίου. 

Ο ιστότοπος εμφάνιζε μια σελίδα σύνδεσης που προοριζόταν για χρήστες στους οποίους είχε χορηγηθεί πρώιμη πρόσβαση στην πλατφόρμα: «Καλώς ήρθατε στην πιλοτική έκδοση της TRUTH Social. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας έχουμε εδώ και εκτιμούμε πραγματικά την υπομονή σας, ενώ κάνουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ πιο προσιτή σε όλους».

Τον περασμένο μήνα, η TMTG αποτιμήθηκε στα 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια με βάση την τιμή της μετοχής της Digital World Acquisition Corp (DWAC) που χρησιμοποιήθηκε για να εισαχθεί η επιχείρηση του Τραμπ στο χρηματιστήριο και η οποία αυξήθηκε κατά 20% μετά την εμφάνιση λεπτομερειών για την εισαγωγή της πλατφόρμας στο κατάστημα εφαρμογών.

.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις