Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Οι ρωσόφωνοι καταγγέλλουν ότι το Τάγμα Αζόφ ανατίναξε κτήριο στην Μαριούπολη! - Αναφορές για 200 AMAXOYΣ NEKPOYΣ


 Πολλές πηγές αναφέρουν πως νεοναζιστικές στρατιωτικές μονάδες και συγκεκριμένα το ναζιστικό Τάγμα του Αζόφ, χρησιμοποιούν αμάχους ως «ασπίδα» για να αποφύγουν ισχυρά πλήγματα από τον ρωσικό Στρατό, ενώ σκοτώνουν εν ψυχρώ ρωσόφωνους πολίτες και παρουσιάζουν εν συνεχεία την εγκληματική αυτή ενέργεια ως πράξη των ρωσικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ντένις Πουσίλιν, ανακοίνωσε ότι στη Μαριούπολη, η οποία είναι περικυκλωμένη από τις δυνάμεις της ΛΔΔ, ανατινάχθηκε μια πολυκατοικία, στην οποία βρίσκονταν έως και 200 ​​άτομα όπως αναφέρει το defencenet.ru.

Όπως αναφέρεται η τρομοκρατική ενέργεια έγινε από μέλη του τάγματος Αζόφ

«Μαχητές του Αζόφ πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στη Μαριούπολη στη λεωφόρο Meotida. Υπάρχουν έως και 200 ​​άνθρωποι κάτω από τα ερείπια στο υπόγειο, συμπεριλαμβανομένων παιδιών », δήλωσε ο Ντένις Πουσίλιν, επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει επίσημες δηλώσεις από το Κίεβο και τους μαχητές του Αζόφ σχετικά με αυτό, ωστόσο, είναι γνωστό ότι κηρύχθηκε κατάπαυση του πυρός μεταξύ 10:00 και 17:00 ωρών προκειμένου να δοθεί στους αμάχους η ευκαιρία να εγκαταλείψουν την πόλη με την παρεχόμενη ανθρωπιστική βοήθεια. βοήθεια.

Οι Ουκρανοί εξτρεμιστές του Αζόφ δεν θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο καθώς οι άμαχοι είναι η δική τους «προστασία».

Αυτές τις τακτικές πηγές αναφέρουν πως τις διδάχτηκαν από Δυτικούς τα τελευταία οκτώ έτη, ώστε να μπορούν οι Ουκρανοί να αντιστέκονται μέσα στις πόλεις.

Πάντως έχει ενδιαφέρον και ένα βίντεο που οι ίδιοι οι Ουκρανοί έχουν δημοσιεύσει ανταλλαγή πυρών μεταξύ ουκρανικών στρατευμάτων και του ρωσικού στρατού σε άγνωστη τοποθεσία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δείχνει Ουκρανούς σε ένα παιδικό δωμάτιο να συμμετέχουν σε εχθροπραξίες. Συνεπώς, προκαλείται το ερώτημα ποιοι είναι αυτοί που θέτουν σε κίνδυνο την ζωές αμάχων και εντέλει χρησιμοποιούν αστικές δομές;

Άρα οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν τους αμάχους για να μπορέσουν να αποφύγουν ρωσικά πλήγματα. Ακολουθούν τακτικές αστικού ανταρτοπόλεμου άλλων εποχών, που σήμερα καταδικάζονται ως εγκληματικές ενέργειες.

Η Δύση βέβαια, σε όλα αυτά σιωπά. Για την ακρίβεια, προσποιείται ότι δεν συμβαίνουν.

Και αν υπάρξει κτύπημα σε κτίριο, όλα τα δυτικά ΜΜΕ εν χορώ αναφέρουν πως οι Ρώσοι χτύπησαν κατοικίες πολιτών.

Eδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέϊαμ ο οποίος και ζήτησε την δολοφονία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, επισκέφτηκε το 2017 το περιβόητο τάγμα Αζόφ όπου τους είπε επί λέξει ότι «φέτος θα είναι η χρονιά της επίθεσης και ο αγώνας σας είναι ο δικός μας αγώνας».

Το τάγμα του Αζόφ είχε ιδρυθεί όπως και το τάγμα Αϊντάρ από Ουκρανούς εξτρεμιστές του περιβόητου «Δεξιού Τομέα» ως μονάδες της νεοσυσταθείσας τότε ουκρανικής Εθνοφρουράς που είχε πάρει την θέση του διαλυθέντος σώματος των Berkut.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Eν συνεχεία το τάγμα του Αζόφ εντάχθηκε οργανικά στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις