Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ουκρανία: Πόσες είναι οι απώλειες των ρωσικών στρατευμάτων μετά από 22 ημέρες πολέμου

 


Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ξεπεράσει σε διάρκεια τις τρεις εβδομάδες, με τις απώλειες του ρωσικού στρατού να είναι μεγάλες. Όμως, ο αριθμός των απωλειών διαφέρει από πηγή σε πηγή.

Πολλοί είναι οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες κατά τη διάρκεια των 22 ημερών του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά ο αριθμός των απωλειών διαφέρει ανάλογα με την πηγή που επικαλείται κανείς.

Καθημερινά, ο ουκρανικός στρατός αναφέρεται με ανακοίνωσή του στις απώλειες των ρωσικών στρατευμάτων, σε ανθρώπους και εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση που αναμεταδίδουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια των μαχών έχουν χάσει τη ζωή τους 14.000 Ρώσοι στρατιώτες.

Δείτε το σχετικό γράφημα


Τι εκτιμούν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Ωστόσο, με βάση τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ο αριθμός των νεκρών Ρώσων στρατιωτών πέφτει στο μισό. Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι από την αρχή του πολέμου πάνω από 7.000 στρατιώτες της Ρωσίας έχουν σκοτωθεί.

Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι του Πεντάγωνου στους New York Times, μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν αυτές τις απώλειες αναλύοντας δορυφορικές φωτογραφίες και βίντεο.

Οι Αμερικανοί υπολογίζουν ότι πάνω από 150.000 στρατιώτες από τη Ρωσία έχουν εισβάλει στην Ουκρανία. Οι τραυματισμένοι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανέρχονται σε 14 με 21 χιλιάδες.

Στον αντίποδα, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι παραδέχθηκε ότι περίπου 1.300 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από τις 24 Φεβρουαρίου, πρώτη ημέρα του πολέμου.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις