Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Διαδικτυακό ψήφισμα: Εσείς θα πληρώσετε το πιτόγυρο 4μιση ευρώ;

 


Διαδικτυακό ψήφισμα: Εσείς θα πληρώσετε το πιτόγυρο 4μιση ευρώ;

Η ακρίβεια «χτυπάει» και το σουβλάκι, μαζί με όλα τα υπόλοιπα αγαθά, και η τιμή του εμφανίζει ήδη ανοδική πορεία ενώ αναμένεται και περαιτέρω αύξηση από αύριο Τρίτη (15.3.2022), όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ψησταριών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έκαναν μια σοκαριστική πρόβλεψη, ότι το σουβλάκι θα φτάσει να πωλείται 4,5 ευρώ ή αλλιώς «το πιτόγυρο» όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Για την ώρα, το σουβλάκι έχει ήδη φτάσει να κοστίζει 3,60 και αύριο θα ανέβει η τιμή του στα 3,90 ευρώ, με τους ιδιοκτήτες να αναφέρουν πως περιμένουν πτώση στις πωλήσεις περίπου 30% με 40%, λόγω της ακρίβειας.

«Όχι γιατί αυτή θα είναι η αντίδραση του κόσμου προς το προϊόν αλλά γιατί δεν θα μπορούν να το αγοράσουν πια», εξηγούν οι ιδιοκτήτες ψησταριών και σουβλατζίδικων και διευκρινίζουν ότι «μπορεί να έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία αλλά έχουμε πόλεμο και στα τρόφιμα».

Ψηφίστε (και δείτε και τα αποτελέσματα):Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις