Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Κορονοϊός: Δήλωση “BOMBA” από Μπουρλά για την τέταρτη δόση του εμβολίου (TA EXEI KANEI AXTAPMA ME TIΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BOMBA ΑΠΟ washingtonpost ΚΑΙ Dr. Bourla "το mRNA ήταν μια τεχνολογία που δεν παρέδωσε ποτέ ούτε ένα προϊόν μέχρι εκείνη την ημέρα, ούτε εμβόλιο, ούτε κανένα άλλο φάρμακο. "


 Η δήλωση του  Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο για τον κορονοϊό και για το εάν χρειάζεται να γίνει τέταρτη δόση αναμένεται να προκαλέσει έντονη συζήτηση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer τόνισε ότι η τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού είναι απαραίτητη για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς η προστασία του σκευάσματος δεν διαρκεί πολύ.

«Αυτή τη στιγμή, η προστασία που έχουμε από την τρίτη δόση είναι αρκετά καλή. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά καλή έναντι της νοσηλείας και του θανάτου, δεν είναι τόσο καλή έναντι της μόλυνσης, αλλά δεν διαρκεί πολύ», είπε ο Μπουρλά μιλώντας σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή.

Pfizer mRNA εμβόλιο

Η Pfizer και άλλες φαρμακευτικές δουλεύουν πάνω σε εμβόλια που θα προστατεύουν έναντι μελλοντικών μεταλλάξεων του ιού, πρόσθεσε, σύμφωνα με το moneyreview.

«Η Όμικρον ήταν η πρώτη που μπόρεσε να παρακάμψει την ανοσολογική προστασία που έχουμε δώσει, αλλά επίσης η διάρκεια της προστασίας δεν είναι πολύ μεγάλη», είπε.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και δουλεύουμε πολύ προσεκτικά αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε ένα εμβόλιο που όχι μόνο θα προστατεύει έναντι όλων των μεταλλάξεων, συμπεριλαμβανομένης της Όμικρον, αλλά θα μπορεί και να προστατεύει για τουλάχιστον ένα χρόνο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις