Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ελληνίδα στη Μαριούπολη: «Ο πρόξενος μας άφησε εδώ, σηκώθηκε και έφυγε»


 Ελληνίδα κατοίκος της Μαριούπολης καταγγέλει ότι ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη έφυγε και τους άφησε πίσω, σήμερα το πρωί με πομπή αυτοκινήτων που αναχώρησε οδικώς.

Μιλώντας στο Mega, η Βαλεντίνα Πασκάλ, είπε: «Το κονβόι που έχει φύγει, ο πρόξενος που έχει φύγει από τη Μαριούπολη, με ποιο δικαίωμα μας έχει αφήσει όλους εδώ που έχουμε δηλώσει τα ονόματα; Δεν έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Σηκώθηκε και έφυγε. Μας έχει αφήσει όλους εδώ. Αυτός ο άνθρωπος μας έχει αφήσει εδώ».

«Έχουμε δηλώσει τα ονόματά μας. Έχουμε ελληνικά χαρτιά. Μετά κλείσανε τα τηλέφωνα και τους έψαχνα. Έχω ένα βίντεο πώς έφυγε ο πρόξενος. Ήταν το πρόσωπο της Ελλάδας, έχει πρόσωπο;», τόνισε.

«Γίνεται ένας χαμός. Τόσο φόβο δεν περίμενα ποτέ ότι θα νιώσω στη ζωή μου», λέει η Β. Πασκάλ.

Όπως είπε, αυτή τη στιγμή δεν έχουν ρεύμα, ούτε νερό, ούτε πετρέλαιο, ενώ ο κόσμος φτιάχνει φωτιές στο δρόμο για να φτιάξει φαγητό.

Ακόμα, τόνισε ότι 1.200 παιδιά, Έλληνες ομογενείς, από το χωριό Σαρτανάς βρίσκονται σε υπόγειο κατάστημα στη Μαριούπολη.

Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες στην Μαριούπολη φαίνεται να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο. Όπως αναφέρει Έλληνας κάτοικος της Μαριοπολης στην τηλεόρασση του ΣΚΑΪ, «άμα φύγεις μπορέι να σε πετύχει το τάγμα Αζόφ στον δρόμο και να σε σκοτώσει».



Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις