Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Πάμε πόλεμο: Εκστρατεία σε Ουκρανία εξήγγειλε η Γαλλία με την συμμετοχή Ελλάδας & Τουρκίας δήθεν για «εκκένωση αμάχων»!

 


Ο Εμανουέλ Μακρόν προανήγγειλε κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας – Γαλλίας για «εκκένωση αμάχων για όλους όσοι θέλουν να εγκαταλείψουν τη Μαριούπολη» αλλά πρακτικά πρόκειται για επιχειρήσεις κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων από την στιγμή που δεν υπάρχει η συναίνεση της Ρωσίας.

O Πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε πως το σχέδιό του για την οργάνωση της εκκένωσης της Μαριούπολης συζητήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης και έγινε σε συνεργασία με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Η δική μας ομάδα συντονίζει» δήλωσε ο Μακρόν, προσθέτοντας ότι αναζητά «περισσότερα μέρη για να συμμετάσχουν σε αυτή την επιχείρηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί «τις επόμενες ημέρες». Μέχρι στιγμής, όπως είπε, σε αυτή θα συμμετάσχουν η Ελλάδα και η Τουρκία.

Δηλαδή, Έλληνες και Τούρκοι θα πολεμήσουν από κοινού τους Ρώσους  με γαλλικό συντονισμό! Θα εισέλθουν στην Αζοφική Θάλασα χωρίς την έγκριση της Ρωσίας, υπό τα ρωσικά πυρά και θα φτιάξουν διάδρομο για απομάκρυνση αμάχων!

Ολα αυτά φυσικά, αν γίνουν χωρίς να έχει συμφωνήσει η Μόσχα θα οδηγήσουν σε μακελειό που προφανώς θα εμπλέξουν και άλλες χώρες και εν τέλει σε μία ανεξέλεγκτη κλιμάκωση.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις