Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Δεiτε σε πoιoυς στελvoυμε και πoυ παει η Avθρωπιστικn βοnθεια.... Δειτε που πανε τα λεφτα που στελνει ο Κουλης και η συμμορια του στην OYKPANIA...


 Απόπειρα της χαριτόβρυτης κυρίας Αναστασίας Κοτβίτσκαγια να βγάλει οδικώς από την Ουκρανία στην Ουγγαρία ένα φορτίο (κυριολεκτικά!) με 28 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και 1 εκατομμύριο ευρώ σε ΜΕΤΡΗΤΑ!!! Η εν λόγω κυρία είναι σύζυγος του πρώην βουλευτή της Ανώτατης Ράντας (Βουλής) της Ουκρανίας και «δεξιού χεριού» του «σκοτεινού δικτάτορα» της χώρας Αρσέν Αβάκοφ, του κυρίου Ίγκορ Κοτβίτσκι.

- Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι, ότι στο ουκρανικό συνοριακό σημείο ελέγχου Βιλόκ, στην πραγματικότητα δεν της ασκήθηκε ο παραμικρός έλεγχος (!!!), ενώ όταν η κυρία έφτασε στο αντίστοιχο ουγγρικό check point, είπε στους Ούγγρους συνοριοφύλακες ότι ήθελε να δηλώσει επίσημα ότι εισάγει τα χρήματα αυτά, τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, ανήκουν στον σύζυγό της!!!

- Να αναφέρουμε εδώ, ότι το περιστατικό συνέβη ήδη από τις 14 Μαρτίου, ωστόσο γνωστό έγινε μόλις χτες. Στο «ποιον» του Αρσέν Αβάκοφ ο γράφων έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές· να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι ο επί 7 συναπτά έτη Υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας μετά το χουντικό πραξικόπημα στις 22 Φεβρουαρίου 2014, είναι ένας εκ των βασικών εμπνευστών της δημιουργίας των νεοναζιστικών ταγμάτων θανάτου «Αζόφ» και «Ντνιεπρ-1» 

(το δεύτερο θεωρείται και ως η δική του «προσωπική φρουρά»), όπως και της οργανικής ένταξής τους στο δυναμικό των ουκρανικών Σωμάτων Ασφαλείας. Οι προσωπικές μου υπόνοιες είναι, ότι τα χρήματα αυτά ανήκουν εξολοκλήρου ή κατά το μέγιστο μέρος στον Αβάκοφ και όχι στον «μπροστινό» του και τη σύζυγό του, αλλά αυτό είναι κάτι που χρήζει απόδειξης. 

Το «ζουμί» της υπόθεσης είναι, ότι τα σκατοκέφαλα ανθρωπόμορφα τέρατα που στελεχώνουν τα νεοναζιστικά τάγματα θανάτου, παραμένουν στο πεδίο της μάχης και είναι έτοιμα να σκοτώσουν και να σκοτωθούν, για να μπορούν «κοστουμαρισμένοι» τύποι σαν τον Κοτβίτσκι ή/και τον ίδιο τον Αβάκοφ να εξάγουν τα χρήματα της «βοήθειας» της «συλλογικής Δύσης» προς την Ουκρανία για ίδια χρήση... 

Ας πρόσεχαν... (Στγ: τώρα, όσο και να προσέχουν, είναι θέμα χρόνου να βρεθούν απέναντι στο σκληρό δίλημμα «χώμα ή σίδερα»)...

- Προς το παρόν αυτά. Το βράδυ μετά τη δουλειά ελπίζω να συγκεντρώσω σύντομα όσο το δυνατόν περισσότερες σημαντικές ειδήσεις για να κάνουμε μαζί την ανασκόπηση της ημέρας.

- ΥΓ: Η φωτογραφία από κάτω δείχνει το «φορτίο» που πήγε να περάσει η κυρία κοτβίτσκαγια από τα σύνορα Ουκρανίας - Ουγγαρίας (τα οποία, επί του παρόντος, έχει κατασχέσει η ουγγρική συνοριοφυλακή).

πηγη 













Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις