Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

«Πέταξε το γάντι» ο Α.Τσίπρας: «Είστε ήδη το δεύτερο κόμμα – KANTE εκλογές τώρα για να λυτρώσετε την Ελλάδα»

 


«Πέταξε το γάντι» ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από το βήμα της ουλής, στην παρέμβασή του στο πλαίσιο της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία.

«Κάντε τώρα εκλογές. Λυτρώστε τον ελληνικό λαό από την ανικανότητα, την αναλγησία και την αλαζονεία σας» προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι «είστε ήδη το δεύτερο κόμμα»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση κατά μέτωπο στην κυβέρνηση για ακρίβεια, ενεργειακή κρίση, ΕΣΥ και «δημοσκοπήσεις της χαράς».

«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή» επανέλαβε πολλές φορές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική όχι μόνο για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και για την ανθρωπιστική κρίση στην οποία βρίσκονται μπροστά τα νοικοκυριά εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και της έκρηξης της ακρίβειας.

«Είστε ατζαμήδες, ιδεοληπτικοί, επικίνδυνοι για τη χώρα» τόνισε. Κατηγόρησε τα μέλη της κυβέρνησης ότι παρακολουθούν «ως τροχονόμοι τα καρτέλ στον τομέα ενέργειας να έχουν ουρανοκατέβατα κέρδη».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις