Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η αποκάλυψή του για την Αγγελική Νικολούλη – Τι είπε για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα


 Καλεσμένος στο “Στούντιο 4” ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη, ενώ σχολίασε και την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η σχέση και η κόντρα με την Αγγελική Νικολούλη

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: “Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση“. Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Εκείνη έτρεχε. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε σίγουρα τον δάσκαλό της. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Για παράδειγμα έχει ομάδα ανθρώπων κάθε βράδυ στην εκπομπή που είναι stand by να τρέξουν και να ψάξουν, άνθρωποι που είναι εθελοντές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να κάνεις ένα εθελοντικό σώμα» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Με βοήθησε πάρα πολύ ο καρκίνος που πέρασα. Με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ανέβηκα πιο πάνω από αυτό που ήμουν. Έχω ζήσει δέκα ζωές. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε, τυχαία σε κάποια εκδήλωση και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν πολύ άσχημο», εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.


Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. «Την παρακολουθώ αλλά από αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη μεταχείριση της οικογένειας. Υπάρχει ήδη ένα είδος κανιβαλισμού στους ανθρώπους αυτούς. Δεν ξέρω τι θα βγει» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις