Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Βρετανία: Θρίλερ ME NEKPO OYKPANO μεγιστάνα που είχε σχέσεις με τη Ρωσία


 Οι Βρετανικές αρχές έχουν κληθεί να λύσουν έναν παράξενο γρίφο. Τον ξαφνικό θάνατο Ουκρανού μεγιστάνα που ζούσε στη Βρετανία και ο οποίος είχε σχέσεις με τη Ρωσία.

Ο 66χρονος Μικαίλ Γουότφορντ βρέθηκε κρεμασμένος στην έπαυλη του στο Σαρέϊ στη νοτιοδυτική Αγγλία. Αρχικά όλοι υπέθεσαν ότι αυτοκτόνησε, όμως άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, αφήνουν να εννοηθεί ότι μόνο αυτοκτονία δεν είναι ο θάνατος του και εμπλέκουν τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Οικογενειακός του φίλος δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Το μυαλό του είχε επηρεαστεί από τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ο χρόνος του θανάτου όμως και της εισβολής στην Ουκρανία, σίγουρα δεν είναι τυχαία». 

Ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Ο θάνατός του προκαλεί ερωτήματα. Ειδικά μάλιστα μετά από τους άλλους ύποπτους θανάτους Ρώσων που έχουν υπάρξει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι λογικό να υπάρχουν εικασίες».

Όπως αναφέρει το BBC αν και η επίσημη εκδοχή είναι η αυτοκτονία, η αστυνομία συνεχίζει να ερεύνά τον θάνατο του

Ποιος ήταν

Ο Μικαίλ ήταν 66 ετών. Γεννήθηκε στη Σοβιετική Ένωση και το επίθετο του δεν ήταν Γουότφορντ αλλά Τολστοσέγια. Έκανε λεφτά όπως τόσοι άλλοι μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Οι επιχειρήσεις του είχαν να κάνουν με το πετρέλαιο αλλά και με το φυσικό αέριο, ενώ πρόσφατα είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται και στην αγορά ακινήτων σε όλη τη Βρετανία. Ήταν παντρεμένος με την Τζέιν, μια Εσθονή και είχαν αποκτήσει δυο παιδιά. Άλλαξε το επίθετο του

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις