Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ MIA ΒΟΗΘΕΙΑ - ENA ΠΑΙΔΑΚΙ AMEA 4 ΧΡΟΝΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ! KOINOΠΟΙΗΣΤΕ Ή ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

 

Αγαπητοί φίλοι, αδερφοί, συνοδοιπόροι είναι μεγάλη ανάγκη να μαζευτεί το ποσό των 2000 ευρώ για την αγορά ενός αμαξιδιου για παιδάκι ΑμεΑ 4 χρονών. Δυστυχώς η μητέρα του κάνει αιμοκάθαρση μέρα παρά μέρα και λόγω σωματικών προβλημάτων και διαταραχών στο σώμα της αδυνατεί να σηκώσει το βάρος του παιδιού της. Η αγορά του καροτσιού στοιχίζει 3000 ευρώ απο τα οποία ο ΕΟΠΠΥ κάλυψε μόνο τα 1000 ευρώ...Δεν θέλω να εστιαστω στα ψίχουλα που δίνει το κράτος και οι υπηρεσίες του, καθώς έτσι λειτουργούσε απο ανέκαθεν...το θέμα είναι να μπορέσουμε όσοι θέλουν, όσοι μπορούν λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας να βοηθήσουμε με ότι μπορεί ο καθένας.

Μέσω κοινής φίλης και αδερφής γνώρισα  την μητέρα του παιδιού και θέλησα να βοηθήσω με το να διοργανωσω ένα μπαζαρ με τα δύο βιβλία μου ώστε τα έσοδα να πάνε για το αμαξιδιο...

Τα χρήματα χρειάζονται να δοθούν σε 10 ημέρες καθώς έρχεται απο Ιταλία.

Σας παραθέτω φωτογραφίες του αμαξιδιου και των βιβλίων μου.

Τα 2 βιβλία μαζί πωλούνται 15 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή στον χώρο σας. Είναι μια προσφορά απο εμένα και ένα δώρο από όλους εσάς που μπορείτε να προσφέρετε απλόχερα στα παιδιά σας, σε φίλους, σε γνωστούς...όπου αγαπάτε γενικότερα...ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να μπορέσουμε να βοηθήσουμε...Όποιος επιθυμεί να δώσει μόνο χρήματα υπάρχει λογαριασμός Τραπέζης και θα δίδεται σε προσωπικό επίπεδο μέσω μηνυμάτων μαζί μου.

Παραθέτω δύο λόγια για τα βιβλία μου ώστε να τα γνωρίσετε και αν νιώσετε το κάλεσμα να τα αποκτήσετε...σας ευχαριστώ όλους για ότι και αν αποφασίσετε και Είμαι πραγματικά ΕΥΓΝΏΜΩΝ που θέλησα να βοηθήσω.

Τηλ. Επικοινωνίας 6974127345

Email. aggigma.ble@gmail.com

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία μέσω messenger Φλωρα Μπλε 

Το 1 βιβλίο μου...Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΊΝΙ...είναι μία ιστορία όπου την βίωνα μέσα από ένα ανοικτό παράθυρο από τα 6χρ. έως και τα 18μου. Μία αληθινή ιστορία που με κράτησε στην ζωή ανάμεσα σε εμένα σε ένα δελφίνι και μία παρέα από γοργόνες. Μία πραγματικη ιστορια.

Το 2 βιβλίο μου...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ  ήρθε σε μένα  για να μου δείξει τον δρόμο της ΚΑΡΔΙΑΣ μου ώστε να φύγω από τα ΠΡΕΠΕΙ και να μπω στα ΘΕΛΩ της...να μου υπενθυμίσει πως η ΑΓΑΠΗ είναι το μόνο όχημα όπου θα μας ταξιδέψει μες στην ΜΑΓΕΙΑ της Ζωής, αρκεί να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ το Πνεύμα όπου και ήμαστε...σε μια ιδιαίτερη εικονογράφηση δια μέσω της φίλης Κατερίνας, από κολάζ που μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία...τότε που η καρδιά μας χτυπούσε δυνατά και η χαρά ξεχείλιζε σε κάθε σοκάκι από τις παιδικές μας φωνές, μέσα από την αγνότητα του παιχνιδιού...

ΕΥΓΝΏΜΩΝ!

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με την μητέρα του παιδιού αυτοπροσώπως ας μου γράψει ώστε να δώσω τα στοιχεία της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!!!










Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις