Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

«Χάθηκε» o κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Σταμάτησε να δίνει σήμα το βραχιολάκι του


 Παραβίασε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ο φοιτητής Βασίλης Δημάκης, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης.

Ο φοιτητής δεν εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο, όπου έπρεπε να πάει το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 12:30 η εταιρεία ενημέρωσε την αστυνομία ότι ο Βασίλης Δημάκης έσπασε το βραχιολακι. Τελευταίο σήμα που εξέπεμψε ο μηχανισμός ήταν στη Νίκαια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού και φοιτητής στο Πολιτικό Τμήμα της Νομίκης είχε ηλεκτρονικό βραχιολάκι προκειμένου να λαμβάνει την εκπαιδευτική άδεια που δικαιούται.

Επίσης σημειώνεται ότι ο Δημάκης έχει καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Όντας κρατούμενος συνέχισε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του και αποφοίτησε με 19,9 ως αριστούχος μαθητής.

Πριν λίγες ημέρες, στις 13 Μαρτίου συγκεκριμένα, είχε ξεκινήσει απεργία πείνας για τρίτη μάλιστα φορά για λόγους τους οποίους ανέλυε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Είναι η τρίτη φορά που εξαναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω αυτό το ακραίο μέτρο για να προασπίσω τα εκπαιδευτικά δικαιώματα όλων μας , αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση.

Δεν υπάρχουν ευήκοα ώτα τα οποία μπορούμε να αποταθούμε έτσι ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να θέσουμε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή μας!

Μας μισούν πού σπουδάζουμε και αυτή δυστυχώς είναι η μακάβρια αλήθεια τους (!) Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για μία ακόμα φορά για την υπερπολύτιμη και καταλυτική συμπαράστασή σας !


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις