Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

OIKOΓΕΝΕΙΑ MHTΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ο Μπακογιάννης αναγνώρισε τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης Β. Λευκωσίας

 


Διπλωματικό ατόπημα και προδοτικη σταση του Μπακογιάννη - οικογενεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Κάποτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να μειώσει τον γιο του αιώνιου αντιπάλου του, Ανδρέα Παπανδρέου, είχε πει «δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά το παιδί…». Ηταν τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου είχε θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που σήμερα η φράση αυτή ταιριάζει γάντι όχι μόνο στον γιο του και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον εγγονό του, τον γιο της Ντόρας, τον Κώστα Μπακογιάννη. Οχι μόνο για τα εκατομμύρια ευρώ που πέταξε στους δρόμους της Αθήνας με τον «Μεγάλο Περίπατο» που ποτέ δεν έγινε. Ούτε για τα 200.000 ευρώ που κόστισε το πρωτοχρονιάτικο φιάσκο με τον Σάκη Ρουβά στον Λυκαβηττό, αλλά για ένα θέμα πολύ πιο σοβαρό, που έχει άμεση σχέση με τα εθνικά μας θέματα και ειδικότερα την Κύπρο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το «παρών» το Σαββατοκύριακο σε φόρουμ των δημάρχων της Μεσογείου, που έγινε στη Φλωρεντία, στο οποίο συμμετείχε και ο αυτοαποκαλούμενος ως «δήμαρχος» της κατεχόμενης περιοχής της Β. Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντσί, o oποίος, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», όχι μόνο συμμετείχε στις εργασίες της συνόδου, αλλά υπέγραψε και το κείμενο των συμπερασμάτων που παρουσιάστηκε ως διακήρυξη υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας! Ο ίδιος αναφέρθηκε στο επίσημο πρόγραμμα ως εκπρόσωπος της τουρκικής κοινότητας Λευκωσίας, όμως το όνομά του μπήκε στον κατάλογο με τους δημάρχους, ενώ δηλώνει στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι «δήμαρχος της Β. Λευκωσίας».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φόρουμ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μετά το πέρας των εργασιών υπογράφηκε και η προαναφερόμενη διακήρυξη από όλους τους δημάρχους που συμμετείχαν, αλλά και τους δεκάδες καθολικούς επισκόπους. Επομένως, όπως προκύπτει, ο Κώστας Μπακογιάννης συνυπέγραψε διεθνές κείμενο με τον «δήμαρχο» του ψευδοκράτους, αναγνωρίζοντάς τον ως δήμαρχο της Λευκωσίας, της μόνης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που είναι υπό κατοχή. Πρόκειται για ένα σοβαρό διπλωματικό ατόπημα, για το οποίο οφείλει εξηγήσεις… Στο φόρουμ συμμετείχαν περισσότεροι από 100 δήμαρχοι πόλεων της Μεσογείου, όπως η Κωνσταντινούπολη, το Τελ Αβίβ και η Αθήνα.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις