Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Πούτιν: Οι φήμες ότι κρύβει την ερωμένη και τα τέσσερα παιδιά τους στην Ελβετία

 


Η ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα κρύβεται στην Ελβετία με τα τέσσερα μικρά παιδιά τους, σύμφωνα με πηγές που επικαλέστηκε το Page Six.

«Ενώ ο Πούτιν πραγματοποιεί την επίθεσή του στην Ουκρανία, επιτίθεται σε αθώους πολίτες και προκαλεί προσφυγική κρίση, η οικογένειά του είναι κρυμμένη σε ένα πολύ ιδιωτικό και πολύ ασφαλές σαλέ κάπου στην Ελβετία — προς το παρόν τουλάχιστον», είπε η πηγή.

Η Καμπάεβα, αθλήτρια που κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά με τον Ρώσο ηγέτη, αλλά οι δυο τους δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα.

Πηγές λένε ότι ο Πούτιν και η Καμπάεβα έχουν δύο 7χρονες δίδυμες κόρες, οι οποίες γεννήθηκαν κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας, τον Φεβρουάριο του 2015. Πιστεύεται ότι έχουν επίσης δύο γιους.

«Η Αλίνα έχει δύο νεαρά αγόρια και δύο δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν. Τα κορίτσια γεννήθηκαν στην Ελβετία», είπε μια πηγή στο Page Six για τα υποτιθέμενα παιδιά του Πούτιν με την Καμπάεβα, 38 ετών. «Τα παιδιά έχουν όλα ελβετικά διαβατήρια, και φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για την Καμπάεβα».

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Πούτιν έχει διαβόητα αποφύγει να δώσει πληροφορίες για την οικογενειακή του ζωή στη δημοσιότητα. «Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω την παρέμβαση. Πρέπει να γίνει σεβαστό», είχε πει κάποτε. «Πάντα αντιδρούσα αρνητικά σε εκείνους που με τη βρωμισμένη μύτη τους και τις ερωτικές τους φαντασιώσεις βυθίζονται στις ζωές των άλλων».

Ο Πούτιν — ο οποίος έχει άλλες δύο ενήλικες κόρες, τη Μαρία, 36, και την Κατερίνα, 35, από τον πρώτο του γάμο με την πρώην αεροσυνοδό Λιουντμίλα Σκρέμπνεβα — έχει αγωνιστεί σκληρά για να προστατεύσει τα παιδιά του από τα μέσα ενημέρωσης και τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν μιλάει σχεδόν ποτέ δημόσια για αυτά, προκαλώντας σύγχυση για το πόσα παιδιά έχει στην πραγματικότητα.

Ο Πούτιν και η Σκρέμπνεβα ήταν παντρεμένοι για τρεις δεκαετίες, μέχρι το διαζύγιό τους το 2013. Η κόρη τους Μαρία γεννήθηκε στο Λένινγκραντ το 1985, ενώ η Κατερίνα γεννήθηκε στη Γερμανία το 1986, όταν η οικογένεια ζούσε εκεί την εποχή που ο Πούτιν δούλευε στην KGB.

Η Καμπάεβα είναι μια από τις πιο πολυβραβευμένες αθλήτριες στην ιστορία της ρυθμικής γυμναστικής, με δύο Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 21 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ονομάστηκε «η πιο ευέλικτη γυναίκα της Ρωσίας» και κάποτε πόζαρε γυμνή, ενώ ήταν τυλιγμένη με γούνες ζώων, για ένα ανδρικό περιοδικό.

Το 2008, η ρωσική εφημερίδα Moskovsky Korrespondent δημοσίευσε μια είδηση ​​που ανέφερε ότι ο Πούτιν είχε χωρίσει τη γυναίκα του και επρόκειτο να παντρευτεί την Καμπάεβα. Η ιστορία διαψεύστηκε από το Κρεμλίνο και η εφημερίδα έκλεισε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις