Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το μήνυμα του δημάρχου του Κιέβου στους Έλληνες: Ο πόλεμος μπορεί να αγγίξει οποιονδήποτε, και εσάς «Υποστηρίξτε την ειρήνη, είμαστε σημαντικοί»

 


Το μήνυμά του έστειλε στους Έλληνες, μέσω του Νικόλα Βαφειάδη και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, ενώ η Ουκρανία συνεχίζει να βομβαρδίζεται από τη Ρωσία για 23η μέρα.

«Καλησπέρα Έλληνες. Γνωρίζουμε ότι η Ουκρανία είναι ένα πολυεθνικό κράτος. Έχουμε πολλές και διαφορετικές εθνότητες εδώ, όπως επίσης και ένα μέρος Ελλήνων που ζουν στην Ουκρανία. Αυτός ο πόλεμος, λοιπόν, είναι ένας πόλεμος όχι μόνο εναντίον της Ουκρανίας. Είναι ένα πόλεμος ενάντια σε όλους του άμαχους πολίτες, γιατί σκοτώνονται παιδιά, γυναίκες, άμαχοι πολίτες» ανέφερε.

«Υποστηρίξτε την ειρήνη, είμαστε σημαντικοί»

Ο Κλίτσκο επισήμανε ότι ο πόλεμος μπορεί να τους αγγίξει όλους, ακόμα και τους Έλληνες. «Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι κατά αυτού του πολέμου που μπορεί να αγγίξει οποιονδήποτε, όπως και τους Έλληνες. Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος είναι μακριά και δεν τον επηρεάζει, κάνει λάθος» συνέχισε ο δήμαρχος του Κιέβου.

Ο δήμαρχος Κιέβου κάνει έκκληση: «Σας παρακαλώ συμπαρασταθείτε στην Ουκρανία. Υποστηρίξτε την ειρήνη. Είμαστε σημαντικοί. Η ενότητα είναι το κλειδί για την απελευθέρωσή της πατρίδας μας και την ελευθερία της Ευρώπης».


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις