Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

video - Pεσιτάλ αναλγησίας από τον κεντρικό τραπεζίτη! Γιάννη Στουρνάρα «Τα ελληνικά νοικοκυριά θα αντέξουν την ακρίβεια λόγω των αποθεματικών τους σε αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί»


 Ρεσιτάλ αναλγησίας από τον κεντρικό τραπεζίτη!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι άκουσαν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος εμφανίστηκε

στον ΣΚΑΪ για να δηλώσει ότι οι τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν λεφτά για να πληρώσουν το τεράστιο κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά, ενέργεια και καύσιμα!

Ο κ. Στουρνάρας που στέκεται πάντα στο πλευρό των τραπεζών, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδωσε πολλά χρήματα κατά την διάρκεια της πανδημίας και αυτό αντανακλάται από τις μεγάλα ποσά που έχουν αποταμιεύσει οι… Έλληνες!

«Η κυβέρνηση έδωσε από τα μεγαλύτερα ποσά κατά της πανδημίας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις αυτό αντανακλάται ως ένα βαθμό στο γεγονός ότι σημαντικός αριθμός νοικοκυριών επιχειρήσεων και το κράτος, έχουν σημαντικά αποθεματικά για να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό γεγονός όπως αυτό» υποστήριξε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί είναι αποταμιεύσεις που μπορεί να βγάλουν ένα νοικοκυριό ή μια επιχείρηση από μια δύσκολη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σημασία έχει πόσο θα κρατήσει ο πληθωρισμός ψηλά».

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Στουρνάρας μας λέει κατάμουτρα ότι οι Έλληνες έχουν λεφτά, επομένως δεν τους αξίζει καμία περαιτέρω βοήθεια από την κυβέρνηση!





Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις