Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

H KINA Κυκλοφορεί Επίσημο Κρυπτονόμισμα: Οι Τράπεζες Όλου Του Κόσμου Και Οι Κυβερνήσεις Είναι Τρομοκρατημένες

 Αυτό που φοβόντουσαν οι μεγαλύτερες τράπεζες σε όλο τον κόσμο και οι κυβερνήσεις συνέβη. Η Κίνα αποφάσισε να κάνει ένα βήμα χωρίς προηγούμενο προς τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ένα επίσημο νόμισμα.



Shen Wei Δημοσιογράφος

Η Κινεζική κυβέρνηση ενημέρωσε ότι επέλεξε μια συγκεκριμένη εταιρεία για την αγορά και το μάρκετινγκ του νέου της νομίσματος – Τον Όμιλο YuanPay..

Οι πωλήσεις του επίσημου νομίσματος της Κίνας άρχισε και αυτά τα νομίσματα μπορεί να το αγοράσει το κοινό μόνο από τον Όμιλο YuanPay στην τιμή που αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του. Και ένα ακόμα ευχάριστο νέο – Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες όπου ξεκίνησαν οι πωλήσεις

Ο Κινέζος Υπουργός Οικονομικών, ο Liu Kun, ανακοίνωσε ότι η αρχική τιμή του νομίσματος θα είναι US$0,01!

Ο συντάκτης μας έλεγξε τις πληροφορίες, και με βάση τα τωρινά δεδομένα, μπορεί να γίνει αγορά 13.000 περίπου επίσημων νομισμάτων προς 250 Ευρώ.


Τι λένε οι ειδικοί;

Αναμφίβολα, ο πιο δημοφιλής επενδυτής κρυπτονομίσματος το 2021, ήταν ο Elon Musk, ο οποίος επένδυσε US$1,5 δισεκατομμύριο στο Bitcoin. Μάλιστα, καταφέραμε να πάρουμε ένα σχόλιο από τον ίδιο:

"Όπως ίσως γνωρίζετε, κανένας δεν ήταν πίσω από το Bitcoin όταν ξεκίνησε, αλλά πίσω από αυτό το νόμισμα, από την αρχή, βρίσκεται η πανίσχυρη και δυνατή Κίνα. Ζηλεύω τους Έλληνες Όμιλο YuanPayυ έχουν την δυνατότητα πρώτοι να επενδύσουν στον Όμιλο YuanPay.

Κάθε φορά που μια μεγάλη εταιρεία ανακοινώνει ακόμα και μια μικρή συνεργασία με ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, η τιμή του κρυπτονομίσματος εκτινάσσεται. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τι θα γίνει τώρα που μια κυβέρνηση υιοθετεί επίσημα ένα κρυπτονόμισμα. Όταν κυκλοφορήσει το νόμισμα της Κίνας, πολλοί θα γίνουν εκατομμυριούχοι σε μια νύχτα στην ουσία. Εγώ προσωπικά, και η εταιρεία μου η Tesla, σίγουρα θα συμμετέχουμε σε αυτό."

Επίσης ζητήσαμε ένα σχόλιο από τον Tan EngChye – τον Πρόεδρο του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, ο οποίος μας είπε ότι σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα των οικονομολόγων, το Κινεζικό κρυπτονόμισμα μπορεί να ξεπεράσει το Bitcoin σε 10 χρόνια, κάτι το οποίο πραγματικά σοκάρει:

“Πιστεύουμε, ότι μέχρι το τέλος του μήνα, όταν μαθευτούν τα νέα σε όλο τον κόσμο, η τιμή του Κινεζικού κρυπτονομίσματος υα αυξηθεί τουλάχιστον 10 φορές.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, τους επόμενους έξι μήνες, η τιμή μπορεί να αυξηθεί εύκολα μέχρι και 1.000%. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι αν η Κίνα συνεχίσει να αναπτύσσει ενεργά τεχνολογίες blockchain, έχει την δυνατότητα να ξεπεράσει το Bitcoin όσον αφορά την τιμή και την κεφαλαιοποίηση σε 10 χρόνια.

Οι κάτοικοι της Ελλάδας είναι τυχεροί που ο Όμιλος YuanPay ξεκίνησε την εμπορική του καμπάνια στην χώρα αυτή. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αυξηθεί το προσωπικό κεφάλαιο των πολιτών."

Αργότερα, ο καθηγητής μας έστειλε ένα email: "Ένας από τους κύριους αναλυτές μας στο Πανεπιστήμιο, έκανε ένα διάγραμμα με την τιμή σε $US για τους επόμενους έξι μήνες. Οι συνδρομητές σας σίγουρα θα το βρουν ενδιαφέρον.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΕΔΩ) ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ!

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις