Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Μαριούπολη: Βρετανός εθελοντής πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Ρώσους – «Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να παραδοθούμε»


 Ένας Βρετανός εθελοντής μαχητής στην Ουκρανία συνελήφθη από τα ρωσικά στρατεύματα στην πολιορκημένη πόλη-λιμάνι Μαριούπολη, σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε για λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 28χρονος Άιντεν Άσλιν, ο οποίος ακούει στο όνομα «Τζόνι», δήλωσε ότι η μονάδα του προσπάθησε να υπερασπιστεί τη Μαριούπολη, αλλά «δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραδοθεί στις ρωσικές δυνάμεις».

«Δεν έχουμε φαγητό και πυρομαχικά. Ήταν χαρά μας να υπερασπιστούμε όλους σας, ελπίζω αυτός ο πόλεμος να τελειώσει σύντομα», πρόσθεσε.

Ο πρώην υπάλληλος φροντίδας από το Νιούαρκ του Νότιγχαμσάιρ, χρησιμοποιεί το διαδικτυακό ψευδώνυμο «Cossack Gundi» για να ενημερώσει τους χιλιάδες οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπεράσπιση στην Μαριούπολη.

Η δήλωση στο Twitter κατέληξε: «Η δημοσίευση αυτή γίνεται μετά από άμεση συνεννόηση με την οικογένειά του. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να μοιραστούμε τα γεγονότα του πολέμου για όσο μας το επιτρέπουνε. Ελπίζουμε να γίνει μια ανταλλαγή αιχμαλώτων για να γυρίσει πίσω ο Τζόνι».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις