Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

«METPO ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» το πάτημα στο κεφάλι ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ KINA ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ λέει ο Γ.Παυλάκης: «Μην δυσφημείτε το lockdown γιατί…» είπε στο ΣΚΑΪ - «Δεν ήξερε κινεζικά γι' αυτό τον πάτησαν»

 


Ντόρο προκάλεσε η σημερινή παρέμβαση του ερευνητή από τις ΗΠΑ, Γιώργο Παυλάκη, ο οποίος μιλώντας σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι δεν πρέπει οι δημοσιογράφοι να δυσφημούν την Κίνα γιατί…

αυτές οι εικόνες μπορεί να έρθουν και στην Ελλάδα. 

«Υπάρχουν ορισμένες φωνές που προσπαθούν να βάλουν μια λογική στο θέμα της Κίνας. Στην Ελλάδα υπάρχει μια υστερία και δυσφήμιση των Κινέζων χωρίς λόγο. Δεν θα μας βγει σε καλό να δυσφημούμε τους Κινέζους, να επαναλαμβάνουμε ψέματα και πολλές δηλώσεις. Οι Κινέζοι τυραννάνε τους πολίτες τους, τους προφυλάσσουν», είπε αρχικά, υποστηρίζοντας επί της ουσίας ότι αυτές οι εικόνες είναι το «κανονικό» και ότι θα έπρεπε να είχαν υιοθετήσει και οι άλλες οι χώρες αυτά τα μέτρα.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση… μέχρι και των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, οι οποίοι άλλωστε τον τελευταίο καιρό θέλουν να «πουλήσουν» το αφήγημα ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό και τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο Άρης Πορτοσάλτε μάλιστα αναφέρθηκε και στα κινεζικά εμβόλια, υποστηρίζοντας ότι μάλλον δεν είναι καλά και γι’ αυτό υπάρχει έξαρση του κορωνοϊού.

Επίσης του έδειξαν ένα βίντεο με έναν αστυνομικό να πατά στο κεφάλι έναν πολίτη, ο οποίος μάλλον «έσπασε» το lockdown.

Τότε ο Γ.Παυλάκης είπε: «Εντάξει τώρα, δεν ξέρετε αν αυτός ο άνθρωπος… Πρώτον δεν είναι Κινέζος, δεν ξέρουν να του μιλήσουν».

Ο Γ.Παυλάκης τόνισε επιπλέον ότι οι Κινέζοι έχουν εμβολιάσει τον πληθυσμό τους με άνω του 85%, «αδειάζοντας» με αυτό τον τρόπο τον Α.Πορτοσάλτε που ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά έγιναν λόγω χαμηλού εμβολιασμού.

Τέλος άφησε αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε και η Ελλάδα την πανδημία, λέγοντας ότι αργήσαμε πέρσι να μπούμε σε lockdown και γι’ αυτό το πληρώσαμε (εννοούσε τον Οκτώβριο του 2020).

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις