Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Oι OYKPANOI στοχοποιούν τους Έλληνες εφοπλιστές που «συνεργάζονται» με την Ρωσία στη μεταφορά πετρελαίου


 Ενώπιον μίας κατάστασης η οποία μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα απειλητική για την ελληνική ποντοπόρο ναυτιλία κινδυνεύουν να βρεθούν οι Έλληνες εφοπλιστές καθώς η Ουκρανία συγκεντρώνει στοιχεία για να τα αποστείλει στο Διεθνές Δικαστήριο προκείμενου να στοιχειοθετηθεί κατηγορία ότι βοηθούν τους «εγκληματίες πολέμου Ρώσους»!

Η Ουκρανία «χτίζει» κατηγορία εναντίον Ελλήνων ιδιοκτητών δεξαμενόπλοιων που μεταφέρουν ακτοπλοϊκώς ρωσικό αργό πετρέλαιο.
«Θα κυνηγήσουν τους πιο εξέχοντες (πλοιοκτήτες) όπου περιλαμβάνονται και Έλληνες ιδιοκτήτες», λέει η Russia Tanker Tracking Group .
Τα ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια περιλαμβάνουν 50 από τις 140 κλήσεις για φόρτωση ρωσικού πετρελαίου κατά την διάρκεια του Απριλίου, σε κύρια λιμάνια της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με στοιχεία της Lloyd’s List Intelligence.
Μάλιστα στο δημοσίευμα υπάρχει η χαρακτηριστική φωτογραφία του δεξαμενόπλοιου Νήσος Ρήνια, το οποίο ανήκει στην Kyklades Maritime και παρέλαβε το αργό πετρέλαιο της ρωσικής Urals στο Rotterdam της Ολλανδίας  από ρωσικών συμφερόντων πλοίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις