Τρίτη 26 Απριλίου 2022

OYKPANOI NEONAZI ξυλοκόπησαν άγρια Pωσίδα στην Αθήνα ανήμερα του Πάσχα! – Ρώσοι: «Ευθύνη της κυβέρνησης» Έχει ξεφύγει η κατάσταση λόγω του κλίματος που έχουν δημιουργήσει τα ελληνικά MME


 Μια αδιανόητη επίθεση δέχθηκε ανήμερα του Πάσχα μια Ρωσίδα πολίτης που βρέθηκε στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.

«Η Oksana Maryakhina, μια Ρωσίδα πολίτης που βρέθηκε στην Ελλάδα, ιστορικός και αρχαιολόγος, ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​από μια ομάδα Ουκρανών το Πάσχα – της έσπασαν το κεφάλι, το πρόσωπο, την κλώτσησαν», μεταδίδει το ρωσικό μέσο.

Σύμφωνα με αυτήν, ομάδα Ουκρανών επιτέθηκε στους Ρώσους την Κυριακή 24 Απριλίου, όταν γιόρτασαν την Ανάσταση.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει οι νεαροί Ουκρανοί φώναζαν το γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό του Στεπάν Μπαντέρα, «Δόξα στην Ουκρανία».

Το ΜΜΕ στέκεται παράλληλα στον τρόπο με τον οποίο μεταδίδονται οι ειδήσεις στην Ελλάδα, καθώς «υπάρχει μια εξαιρετικά μονόπλευρη κάλυψη των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία και το Ντονμπάς».

Παράλληλα κάνει λόγο για «αντιρωσική υστερία» για την οποία επί της ουσίας κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ αναφέρεται και στα όσα έγιναν και στο πρόσφατο συλλαλητήριο του κέντρο της Αθήνας, εκεί που Ουκρανοί χτύπησαν ένα παιδί.  

Ιδού η μαρτυρία της στο Ria:

«Με την παρέα μου ήμασταν στην παραλία του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, υπήρχαν πολλές παρέες, όλοι έψηναν κρέατα. Ήταν ήδη βράδυ, η παρέα μας διαλύθηκε και έμειναν τέσσερα άτομα από εμάς.

Σε κάποια απόσταση υπήρχε μια παρέα Ουκρανών. Κάποια στιγμή και ενώ μαζεύαμε τα πράγματα, η παρέα άρχισε να φωνάζει δυνατά και για πολύ ώρα το σύνθημα “Δόξα στην Ουκρανία”.

Τότε σε απάντηση δύο από εμάς φώναξαν “Δόξα στη Ρωσία”. Ακολούθησαν ύβρεις και άσεμνες απαντήσεις (σ.σ. από τους Ουκρανούς) και φάνηκαν να έρχονται προς το μέρος μας κραδαίνοντας αντικείμενα στα χέρια τους».

Στη συνέχεια η Oksana Maryakhina οι Ουκρανοί την χτύπησαν δυνατά στο πρόσωπο με ένα μεταλλικό αντικείμενο ρίχνοντάς την κάτω, παρά το ότι μπήκε στη μέση για να σταματήσει τον καυγά.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις