Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Με θρόμβωση και εμβολή μεταφέρθηκε στην εντατική ο Βασίλης Κοντοζαμάνης


 Στην εντατική στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Βασίλης Κοντοζάμανης. Ο τριπλά εμβολιασμένος, εκπρόσωπος της  HERA στην Ελλάδα έχει υποστεί σύμφωνα με πληροφορίες θρόμβωση και εμβολή  ενώ νωρίτερα βρισκόταν στο Υπουργείο Υγείας και συμμετείχε σε σύσκεψη υγειονομικού περιεχομένου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο υποβάλλεται σε απαραίτητες αναλυτικές εξετάσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κοντοζαμάνης είχε νοσήσει από κορωνοϊό και οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο το πρόβλημα να οφείλεται σε long covid και αν δεν είναι θα πρέπει να διερευνηθεί το αν σχετίζεται με το εμβόλιο.

O Βασίλης Κοντοζαμάνης διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΕΟΦ από το 2004 εώς το 2008 και από το 2008 εώς το 2009 πρόεδρός του, διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής από το 2012 μέχρι το 2014 και από το 2014 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας. Στις 9 Ιουλίου 2019 ορίστηκε υφυπουργός Υγείας και στις 4 Ιανουαρίου 2021 αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις