Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Αιγάλεω: Καταδίωκε γυναίκα ο άνδρας που έπεσε με αυτοκίνητο σε EMΠOPIKO KENTPO – “Είμαι απεσταλμένος του Θεού”


 Πανικός επικράτησε, λίγο μετά τις 11 το πρωί στο εμπορικό κέντρο River West στην περιοχή του Αιγάλεω, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία και κατέληξε κάτω από τις σκάλες στην πίσω πλευρά του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός αμέσως μετά την πρόσκρουση προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Remaining Time 0:00
 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο οδηγός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε όπλο. Το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια χάπια, πιθανότατα ψυχοφάρμακα.

Εργαζόμενοι και επισκέπτες του εμπορικού κέντρου τρομοκρατήθηκαν βλέποντας το αυτοκίνητο να “εισβάλει” στον χώρο. Πολλά είναι τα ερωτήματα πάντως σχετικά με το πώς κατάφερε να περάσει τα εμπόδια και δεν κατάφερε να τον σταματήσει κανείς.

“Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν. Για τον άνδρα αναμένεται να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις