Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ασύλληπτες εικόνες στην Τουρκία: Σούπερ Mάρκετ BAZOYN αντικλεπτικά… στο γάλα και στο τυρί


 Σούπερ μάρκετ  της Τουρκίας βάζουν αντικλεπτικά συστήματα στο βρεφικό αλλά και στο κανονικό γάλα όπως και στο τυρί, όπως μεταδίδει το FOX.

Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες τα σούπερ μάρκετ αναγκάστηκαν να προβούν σε αυτή την ενέργεια επειδή φοβούνται μια πιθανή αύξηση των κλοπών, καθώς ο κόσμος δυσκολεύεται να ψωνίσει λόγω της ακρίβειας.

Οι τιμές των προϊόντων είναι αρκετές υψηλές για έναν Τούρκο πολίτη που αμείβεται με βασικό μισθό. Συγκεκριμένα ο βασικός μισθός της χώρας είναι από 215 ευρώ με 220 ευρώ και το κανονικό γάλα σε σούπερ μάρκετ πωλείται μεταξύ 1,9 ευρώ και 2 ευρώ.

“Ο άνδρας μου είναι συνταξιούχος και δύσκολα αντέχουμε. Ευτυχώς δεν έχουμε εγγόνι. Μόλις που τα βγάζουμε πέρα” αναφέρει χαρακτηριστικά μια γυναίκα. “Ένα κιλό τυρί κοστίζει 100 λίρες, το κασέρι 120 λίρες. Πώς θα τα αγοράσει ο κόσμος; Αυτά πρέπει να τα σκεφτούν” αναφέρει μια ηλικιωμένη.

“Δυσκολευόμαστε σε σχέση με το παρελθόν, δεν αγοράζουμε τίποτα με το κιλό το βλέπω και στο περιβάλλον μoυ. Υπάρχουν οικογένειες που βλέπουν προβλήματα στην ανάπτυξη των παιδιών γιατί δεν πίνουν γάλα” τονίζει μια κοπέλα.

Οι εικόνες με τα αντικλεπτικά σε μπουκάλια με γάλα σε σούπερ μάρκετ στην Τουρκία κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media.


Τουρκία

“Τέλος” ο μπακλαβάς με φιστίκι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις