Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

O ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ TOY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΓΚΑΛΙΑ ME TH ΜΑΦΙΑ. TA PANTEBOY ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ 2 “NONOYΣ” ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΗΣ “ΚΑΜΟΡΑ” ΚΑΙ ΤΑ “ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ”. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΑ “ΚΑΤΕΡΓΑ” ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ


 Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση της Δευτέρας

Εντάξει, κύριε Νέζη, το καταλάβαμε, ο Μητσοτάκης είναι το αφεντικό, αλλά όχι μόνον αυτός. Είναι και ο «ίσκιος» του. Που σου δίνει εντολές.

Σύμβουλε του πρωθυπουργού, τον «νονό» της Μαφίας, Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη, τον γνώριζες πριν τον γαζώσουν με τα Καλάσνικοφ;

KAPES3-1

O δολοφονηθείς μαφιόζος και συνεργάτης του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραιβάζ, Καπές- Καπετανάκης

«Ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται τυφλά ο πρωθυπουργός και τον έχει χρόνια δίπλα του, είναι ο Θάνος Νέζης, ο οποίος πάντα επιλέγει να δουλεύει πίσω από τα φώτα, αφήνοντας τη δουλειά του να μιλήσει!», έγραφε στις 11 Απριλίου η πελοποννησιακή ιστοσελίδα, patrisnews.

Δυο σειρές πιο κάτω συνέχιζε: «Μαθαίνω μάλιστα ότι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έχει ήδη ολοκληρώσει και τη διαδικασία της πρώτης επιλογής των ενδιαφερόμενων για να συμμετάσχουν στα ‘’γαλάζια’’ ψηφοδέλτια».

Χθες ο Θάνος Νέζης έγραφε στη ναυαρχίδα του Αλαφούζου, «Καθημερινή», με αφορμή το 14ο συνέδριο της Ν.Δ, τετριμμένες φιλελεύθερες γενικότητες για να φθάσει στο τέλος να εξυμνήσει το Κυριάκο Μητσοτάκη που του εξασφαλίζει και τον άρτο τον επιούσιο.

Πάντως, από το επίπεδο του άρθρου διακρίνεται ένας άνθρωπος που γράφει σε μια τελείως απλοϊκή γλώσσα για να εξυμνήσει τελείως πρωτόγονα τον ηγέτη. Όχι ότι περιμέναμε και τίποτα καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι ο Κούλης προτιμά αυτούς που τον λιβανίζουν και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει συμβούλους άξιους. Προτιμά αυτούς που είναι κάτω από τον μέσο όρο, που δεν λένε όχι και κάνουν όλες τις δουλειές. Όλες… Και αυτός ο Νέζης θα φτιάξει και ψηφοδέλτια… Έχουμε να δούμε ποιότητα άλλο πράγμα…

Ε, Θανασάκη;

Πάμε τώρα στα πιο… δύσκολα Κύριε Νέζη, σας έχουμε ξαναρωτήσει αλλά απάντηση δεν λάβαμε: Σεις ήσασταν που σε καφετέρια της οδού Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες -που προέρχονται κατευθείαν από αστυνομικές πηγές οι οποίες όμως δεν έχουν σχέση με το παρακράτος σας- κάνατε συναντήσεις με τον δολοφονημένο «νονό» της ελληνικής «Καμόρα», Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη και με έναν ακόμα Κονσιλιέρε (σ.σ. ιταλ.: Consiglieri, αναφέρεται σε μια θέση μέσα στη δομή της ηγεσίας της Σικελικής, της Καλαβρέζικης και της Αμερικανικής μαφίας. Η λέξη έγινε δημοφιλής από το μυθιστόρημα «Ο Νονός» (1969) και στη συνέχεια από την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος το 1972); Να σας θυμίσουμε; Πριν από την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, έξω από την οικία του, στις 02:40, ξημέρωμα 27ης Ιουλίου, σεις είχατε συναντηθεί στο Κολωνάκι, με δύο «νονούς» της Μαφίας και τον «ίσκιο» του Μαξίμου; Τι συζητήσατε;

Μείνατε εκεί 45 λεπτά και μετά αποχωρήσατε; Απαντήστε, κύριε Νέζη «για όλες τις δουλειές».

Αληθεύουν όσα μας μετέφεραν οι πηγές μας; Και εάν ναι, γιατί δεν πήγατε ή δεν κληθήκατε να καταθέσετε, αφού και το ξηλωθέν από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Τμήμα Ανθρωποκτονιών, γνώριζε τη συνάντηση. Εάν όλα αυτά είναι ακριβή, θα λογοδοτήσετε. Αργά ή γρήγορα.

Και μετά έσκασαν μύτη πάλι οι γνωστές…σφήκες. Για να ξεπλύνουν και τον Νέζη και τον ίσκιο του. Τίποτε άλλο παρά παράσιτα που πίνουν φλέμματα και αίμα από τα συμβόλαια θανάτου των μαφιόζων, νομίζοντας ότι θα είναι πάντα άτρωτοι. 

exofillo9-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις